Del nettsider med lærere

Denne siden er for elever. Klikk her hvis du er lærer.

Merk: Chrome-utvidelsen Del med Classroom blir avviklet. Hvis du har installert utvidelsen, avinstalleres den automatisk 15. august 2020.

Du kan bruke Chrome-utvidelsen Del med Classroom til å sende nettsider fra datamaskinen din til læreren din. Læreren kan også bruke utvidelsen til å sende nettsider til datamaskinen din.

Del med Classroom-utvidelsen kan kun brukes via Chrome-nettlesere på datamaskiner.

Del nettsider med lærere

Både du og læreren din må ha utvidelsen installert før dere kan dele nettsider med hverandre. Finn ut mer ved å gå til Installer Chrome-utvidelsen Del med Classroom.

Merk: Når du har delt en nettside, kan du ikke angre handlingen.

1. Logg på Classroom-kontoen din hvis du ikke allerede har gjort det.
  2. Åpne Chrome-nettleseren og gå til nettsiden du vil dele.
  3. Klikk på Del med Classroom  ved siden av adressefeltet.

4. Klikk på navnet på kurset til læreren din. Hvis du ikke har blitt med på noe kurs ennå, kan du klikke på Bli med på et kurs for å åpne Classroom.

5. Klikk på Send til læreren.

Læreren får da en melding om at du har delt nettsiden.

Se nylig delte nettsider

1. Logg på Classroom-kontoen din hvis du ikke allerede har gjort det.
  2. Åpne Chrome-nettleseren, og klikk på Del med Classroom  ved siden av adressefeltet.

3. Klikk på kurset.

4. Velg et alternativ:
    • Klikk på Sendt til læreren for å gjennomgå nettsidene du nylig har delt med læreren.
    • For å gjennomgå nettsidene læreren nylig har delt med deg, klikk på Mottatt fra læreren.

Listen over nettsider blir oppdatert automatisk. Du ser bare nettsidene du og læreren din har delt de siste 18 timene. Du kan ikke fjerne nettsider fra listen selv.

Beslektede artikler