Del en webside med din underviser

Denne side er for elever. Undervisere kan få oplysninger her.

Bemærk! Chrome-udvidelsen Del med Classroom udfases. Hvis du har installeret udvidelsen, afinstalleres den automatisk den 15. august 2020.

Du kan bruge Chrome-udvidelsen Del med Classroom til at sende en webside fra din computer til din underviser. Din underviser kan også sende websider til din computer ved hjælp af udvidelsen.

Du kan kun bruge udvidelsen Del med Classroom med Chrome-browseren på computere.

Del en webside med din underviser

Du og din underviser skal have installeret udvidelsen for at dele websider med hinanden. Du kan finde en vejledning ved at gå til Installer Chrome-udvidelsen Del med Classroom.

Bemærk! Når du deler en webside, kan handlingen ikke fortrydes.

1. Log ind på din Classroom-konto, hvis du ikke allerede har gjort det.
  2. Åbn Chrome-browseren, og gå til den webside, du vil dele.
  3. Klik på Del med Classroom  ud for adresselinjen.

4. Klik på navnet på din undervisers hold. Hvis du ikke har tilmeldt dig et hold endnu, skal du klikke på Tilmeld dig et hold for at åbne Classroom.

5. Klik på Send til underviser.

Din underviser får en besked om, at du delte websiden.

Se websider, der er delt for nylig

1. Log ind på din Classroom-konto, hvis du ikke allerede har gjort det.
  2. Åbn Chrome-browseren, og klik på Del med Classroom ud for adresselinjen.

3. Klik på holdet.

4. Vælg en mulighed:
    • Klik på Sendt til underviser for at gennemgå de websider, du har delt med din underviser for nylig.
    • Klik på Modtaget fra underviser for at gennemgå de websider, din underviser har delt med dig for nylig.

Listen med websider opdateres automatisk. Du kan kun se de websider, som du og din underviser har delt inden for de seneste 18 timer. Du kan ikke selv fjerne websider fra listen.