Deltag i eller forlad et hold som medunderviser

Denne artikel er for undervisere.

En underviser kan invitere dig til sit hold som medunderviser. Som medunderviser kan du udføre de fleste underviseropgaver, når du har tilmeldt dig. Primære undervisere og medundervisere har dog forskellige tilladelser i Classroom.

Hvad kan jeg gøre som medunderviser?

Som medunderviser kan du udføre de samme opgaver som den primære underviser bortset fra slette hold, fjerne den primære underviser eller ignorere en anden underviser på holdet.

Besvar en invitation om at blive medunderviser

Hvis du har problemer med at blive føjet til et hold, kan du kontakte administratoren. Hvis du ikke er på det samme domæne, skal vedkommende muligvis opdatere dit domænes indstillinger for holdmedlemskab.

Tip! Du kan hurtigt acceptere eller afvise invitationen om at blive medunderviser ved at klikke på linket i mailnotifikationen.

Sådan svarer du via Classroom:

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på Acceptér eller Afvis på holdkortet.

Bemærk! Hvis du er elev på holdet, fjernes du ikke fra holdet, selvom du klikker på Afvis.

Del filer med den primære underviser, inden du forlader holdet
I holdets Google Drev-mappe kan den primære underviser få adgang til alle de filer, du har oprettet på holdet. Hvis du vil dele andre filer, som f.eks. noter eller en fraværsoversigt, kan du føje dem til holdets Drev-mappe. Eleverne kan ikke se filerne eller mapperne, medmindre du deler dem.
Sådan deler du filer:
  1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på Åbn mappe på holdkortet
  3. Øverst til venstre skal du klikke på Ny og derefter vælg en af mulighederne:
    • Vælg Mappe for at oprette en mappe til dine filer for holdet i Drev.
    • Vælg Filupload eller Mappeupload for at uploade en eksisterende fil eller mappe.
Forlad et hold som medunderviser

Hvis du forlader et hold, som du er medunderviser på, kan du ikke åbne det igen, medmindre du inviteres igen eller tilmeldes som elev på holdet. Hvis du ejer holdets Drev-mappe, skal du angive en anden underviser på holdet som mappens ejer, før du forlader holdet. Gå til Gør en anden til ejer af din fil for at få flere oplysninger.

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Vælg en mulighed:
    • På det hold, du vil forlade, skal du klikke på Mere og derefterForlad hold.
    • Klik på holdet og derefter Personer og derefter ud for dit navn skal du klikke på Mere og derefterForlad hold.
  3. Klik på Forlad hold for at bekræfte.

Relaterede emner

Google, Google Workspace samt relaterede mærker og logoer er varemærker tilhørende Google LLC. Alle andre virksomheds- og produktnavne er varemærker tilhørende de virksomheder, de hver især er tilknyttet.