Bli med på eller forlat kurs der du er medlærer

Denne artikkelen er for lærere.

Andre lærere kan invitere deg til å bli medlærer på kursene sine. Som medlærer kan du utføre de fleste læreroppgaver etter at du har blitt med. Hovedlærere og medlærere har imidlertid ulike tillatelser i Classroom.

Hva kan jeg gjøre som medlærer?

Som medlærer kan du utføre de samme oppgavene som hovedlæreren, men du kan ikke slette kurs, fjerne hovedlæreren eller ignorere andre lærere i kurset.

Svar på invitasjoner til å bli medlærer

Hvis du har problemer med å bli lagt til i et kurs, kan du kontakte administratoren din. Hvis dere ikke er tilknyttet samme domene, kan det hende at administratoren må oppdatere innstillingene for kursdeltakelse for domenet ditt.

Tips: Du kan raskt godta eller avslå invitasjoner til å bli medlærer ved å trykke på linken i invitasjons-e-posten.

Slik svarer du via Classroom:

1. Trykk på Classroom .
  2. Trykk på Godta eller Avslå på kurskortet.

Merk: Hvis du er elev ved kurset, blir du ikke fjernet fra kurset ved å trykke på Avslå.

Del filer med hovedlæreren før du forlater et kurs
Denne funksjonen er ikke tilgjengelig i iOS-versjonen av Classroom. Klikk på På datamaskiner eller På Android-enheter for å se veiledningen.
Forlat kurs som medlærer

Denne funksjonen er ikke tilgjengelig i iOS-versjonen av Classroom. Klikk på På datamaskiner eller På Android-enheter for å se veiledningen.

Beslektede emner

Google, Google Workspace og relaterte merker og logoer er varemerker som tilhører Google LLC. Alle andre bedrifts- og produktnavn er varemerker for bedriftene de er tilknyttet.