Legg til medlærere for kurs

Denne artikkelen er for lærere.

Du kan invitere lærere til å bli med på kurs og hjelpe til med å koordinere kursaktivitetene. Hvis du bruker Google Grupper, kan du også invitere en gruppe medlærere samtidig.

Det kan hende Google Workspace-administratoren din bare tillater at lærere og elever fra skolen din blir med på kurs. Hvis du vil legge til en lærer fra en annen skole, kan du kontakte administratoren din for å få oppdatert innstillingene for kursdeltakelse for domenet ditt.

Hva kan medlærere gjøre?

Medlærere kan gjøre de samme oppgavene som hovedlæreren, bortsett fra at de ikke kan slette kurs, fjerne hovedlæreren eller ignorere andre lærere i kurset.

Inviter medlærere

Du trenger ikke å være eier eller medlem av en gruppe for å invitere lærere via Google Grupper. Du må imidlertid kunne se gruppemedlemmene og e-postadressene deres. Hvis du ikke ser listen, kan du be administratoren din om å endre tillatelsene. Finn ut mer om feilsøking knyttet til invitasjoner

Inviter lærere til å bli medlærere for kurs

1. Gå til classroom.google.com og klikk på Logg på.

Logg på med Google-kontoen din. For eksempel du@skolendin.edu eller du@gmail.comFinn ut mer.

2. Klikk på kursetog deretterPersoner.
  3. Klikk på Inviter lærere .

Du kan invitere én enkelt lærer eller en gruppe.

4. Skriv inn e-postadressen til læreren eller gruppen.

Når du skriver inn tekst, viser Classroom samsvarende adresser du kan velge mellom.

5. Klikk på en lærer eller gruppe i listen.
  6. (Valgfritt) Gjenta trinn 4–5 hvis du vil invitere flere lærere eller grupper.
  7. Klikk på Inviter.

Godta invitasjoner til å bli medlærer for kurs

Lærere som inviteres, mottar en e-post der de blir spurt om de vil være medlærere for kurset ditt. For å melde seg på kurset må en invitert lærer klikke på en link i e-posten eller logge på Classroom og klikke på Godta på kurskortet.

Størrelsesbegrensninger for kurs og grupper

Størrelsesbegrensninger for kurs

Begrensningene for størrelsen på kurset avhenger av hvilken type konto du bruker med Classroom.

Kontotype Grenser
Google Workspace for Education
  • Maksimalt antall lærere for samme kurs er 50. Du kan invitere flere, men bare 50 kan bli med.
  • Maksimalt antall deltakere (lærere og elever) er 1000.
Personlige Google-kontoer
  • Maksimalt antall lærere for samme kurs er 50. Du kan invitere flere, men bare 50 kan bli med.
  • Maksimalt antall deltakere (lærere og elever) er 250.
  • Lærere som har personlige Google-kontoer, har flere begrensninger når det gjelder aktiviteter, for eksempel oppretting av kurs og invitasjon av elever. Du finner mer informasjon i Grenser ved bruk av Classroom.

Grenser for Google Grupper

Classroom bruker Google Grupper for alle elever og lærere med Google Workspace for Education-kontoer.

• Hver person kan kun være i et bestemt antall grupper.
  • Hvis du inviterer en gruppe til å bli med på et kurs som medlærere, må gruppen ha ti eller færre medlemmer.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til oversikten over retningslinjer og grenser for Grupper.

Beslektede emner