Tehtävän palauttaminen

Näet sinulle annetut tehtävät Striimi-sivulta. Voit tehdä tehtävät ja palauttaa ne sähköisesti Classroomin kautta. Opettajasi näkee palauttamasi tehtävän ja antaa sille arvosanan.

Voit palauttaa tehtävän kahdella tavalla:

• Jos tehtävään tarvitaan liitteitä, katso kohta Tehtävän palauttaminen.
  • Jos tehtävään ei tarvita liitteitä, katso kohta Tehtävän merkitseminen valmiiksi.

Tehtävää voi muokata palauttamisen jälkeen. Kaikki palautuspäivän jälkeen palautetut tai valmiiksi merkityt tehtävät merkitään kuitenkin myöhästyneiksi.

Tehtävän palauttaminen
  1. Napauta Classroom Classroom.
  2. Napauta kurssia ja sitten tehtävää.
  3. Jos opettajasi on liittänyt Google Drive ‑kohteen, avaa se katseltavaksi napauttamalla pikkukuvaa.
  4. (Valinnainen) Kohteen liittäminen:
    1. Napauta Liitä tiedosto.
    2. Valitse Drive Drive, Linkki Linkki, Valitse kuva Valitse kuva tai Ota kuva Käytä kameraa.
    3. Valitse liite tai kirjoita URL-osoite ja napauta Lisää.
  5. (Valinnainen) Uuden liitteen luominen:
    1. Napauta Liitä tiedosto.
    2. Napauta Uusi Docs-dokumentti, Uusi Slides-esitys, Uusi Sheets-laskentataulukko tai Uusi PDF.
      • Jos haluat luoda uuden dokumentin, esityksen tai laskentataulukon, anna tiedot ja napauta Valmis Valmis.
      • Uusi PDF ‑vaihtoehto avaa tyhjän tiedoston, johon voit kirjoittaa muistiinpanoja tai piirtää kuvia. Kun olet valmis, napauta Tallenna Tallenna.

Huom. Voit liittää tai luoda useamman kuin yhden tiedoston.

6. (Valinnainen) Voit poistaa liitteen valitsemalla Poista Poista ja vahvistamalla toiminnon.
  7. (Valinnainen) Lisää opettajallesi yksityinen kommentti ja napauta Postaa Lähetä.
  8. Napauta Palauta ja vahvista.

Napauta Palauta

Tehtävän tilaksi tulee Valmis.

Huom. Voit käyttää tehtäviäsi myös kurssin kalenterista.

Tehtävän merkitseminen valmiiksi
  1. Napauta Classroom Classroom.
  2. Napauta kurssia ja sitten tehtävää.

Huom. Voit käyttää tehtäviäsi myös kurssin kalenterista.

3. (Valinnainen) Lisää opettajallesi yksityinen kommentti ja napauta Postaa Lähetä.
  4. Napauta Merkitse valmiiksi ja vahvista.

Valitse Merkitse valmiiksi

Tehtävän tilaksi tulee Valmis.

Huom. Voit käyttää tehtäviäsi myös kurssin kalenterista.

Tehtävän muokkaaminen palauttamisen tai valmiiksi merkitsemisen jälkeen
  1. Napauta Classroom Classroom.
  2. Napauta kurssia ja sitten tehtävää.

Huom. Voit käyttää tehtäviäsi myös kurssin kalenterista.

3. Napauta Kumoa lähetys ja vahvista.

Napauta Kumoa lähetys

Tehtävän palautus on nyt kumottu. Muista palauttaa tehtävä uudelleen ennen palautuspäivää.

4. Tee muutokset.
  5. (Valinnainen) Liitä uusia tiedostoja tai linkkejä.
  6. (Valinnainen) Lisää opettajallesi yksityinen kommentti ja napauta Postaa Lähetä.
  7. Napauta Palauta ja vahvista.

Napauta Palauta

Tehtävän tilaksi tulee Valmis.

Huom. Voit käyttää tehtäviäsi myös kurssin kalenterista.

Tärkeää: Jos palautat tehtävän tai merkitset sen valmiiksi palautuspäivän jälkeen, kyseinen tehtävä merkitään myöhästyneeksi, vaikka olisit palauttanut sen jo kertaalleen ennen palautuspäivää.