Tehtävän palauttaminen

Tämä artikkeli on tarkoitettu oppilaille.

Työt palautetaan Classroomiin verkossa. Kotitehtävän tyypistä ja liitteistä riippuen näet Palauta- tai Merkitse valmiiksi ‑toiminnon.

Kaikki viimeisen palautuspäivän jälkeen palautetut tai valmiiksi merkityt kotitehtävät merkitään myöhästyneiksi.

Tärkeää:

• Voit lähettää kotitehtävän vain ennen viimeistä palautuspäivää.
  • Jos haluat muokata jo palauttamaasi kotitehtävää, peru palautus ennen viimeistä palautuspäivää, tee muutokset ja lähetä se uudelleen.

Kotitehtävän palauttaminen

Voit

• liittää kotitehtävään yhden tai useamman tiedoston
  • ladata kuvia kameran rullalta tai skannaamalla
    • yhdistää kuvia samaan dokumenttiin, rajata tai kiertää kuvia ja parantaa valaistusta skannaa-toiminnon avulla
  • avata omistamiasi tiedostoja Google Docsissa, Slidesissa, Sheetsissä ja Drawingsissa, työstää niitä ja liittää ne sitten kotitehtävään.

Turn in an Assignment Using Google Classroom (iOS)

1. Napauta Classroom .
  2. Napauta ryhmää ja sitten Tehtävät ja sitten valitse kotitehtävä.
  3. Napauta Omat tehtäväsi ‑kortista Laajenna .
  4. Voit liittää kohteen näin:
    1. Napauta Lisää työ.
    2. Valitse tiedoston lisäystapa:
      • Lisää Drivesta
      • Kamera
      • Skanneri
      • Lataa
      • Lisää linkki
    3. Valitse liite tai kirjoita URL-osoite ja napauta Lisää.
  5. Voit liittää uuden dokumentin näin:
    1. Napauta Lisää työ and then Luo  and then Docs, Slides, Sheets tai PDF.
      • Jos haluat luoda uuden dokumentin, esityksen tai laskentataulukon, kirjoita tiedot ja napauta Valmis .
      • Uusi PDF ‑vaihtoehto avaa tyhjän tiedoston, johon voit kirjoittaa muistiinpanoja tai piirtää kuvia. Kun olet valmis, napauta Tallenna.

Vinkkejä:
      • Voit liittää tai luoda useamman kuin yhden tiedoston.
      • Voit poistua sovelluksesta latauksen aikana.
  6. (Valinnainen) Tiedoston skannaaminen
    • Avaa Google Drive ‑sovellus Drive  .
    • Napauta oikeasta alakulmasta Lisää  .
    • Napauta Skannaa Scan .
    • Ota kuva skannattavasta dokumentista.
      • Säädä skannausaluetta: napauta Rajaa Rajaa  .
      • Ota uusi kuva: napauta Skannaa nykyinen sivu uudelleen Päivitä   .
      • Skannaa toinen sivu: napauta Lisää  .
    • Tallenna valmis dokumentti napauttamalla Valmis   .
  7. (Valinnainen) Voit poistaa liitteen napauttamalla Poista .
  8. (Valinnainen) Jos haluat lisätä yksityisen kommentin opettajallesi, napauta Lisää yksityinen kommenttija sittenkirjoita kommenttija sittennapauta Julkaise .
  9. Napauta Palauta ja vahvista.
    Kotitehtävän tilaksi tulee Palautettu.

Tärkeää: Jos näet virheilmoituksen napauttaessasi Palauta, kerro siitä opettajalle.

Kysymystehtävän palauttaminen

1. Napauta Classroom .
  2. Napauta ryhmää ja sitten Tehtävät ja sitten valitse kotitehtävä.
  3. Napauta kysymystiedostoa ja vastaa kysymyksiin.
  4. Napauta Palauta.

Kotitehtävän merkitseminen valmiiksi

Tärkeää: Jos palautat kotitehtävän tai merkitset sen valmiiksi viimeisen palautuspäivän jälkeen, kyseinen tehtävä merkitään myöhästyneeksi, vaikka olisit palauttanut sen kertaalleen jo ennen palautuspäivää.

1. Napauta Classroom .
  2. Napauta ryhmää ja sitten Tehtävät ja sitten valitse kotitehtävä.
  3. Napauta Omat tehtäväsi ‑kortista Laajenna
  4. (Valinnainen) Jos haluat lisätä yksityisen kommentin opettajallesi, napauta Lisää yksityinen kommenttija sittenkirjoita kommenttija sittennapauta Julkaise .
  5. Napauta Merkitse valmiiksi ja vahvista.

Tehtävän tilaksi tulee Palautettu.

Kotitehtävän lähetyksen kumoaminen

Haluatko tehdä muutoksia tehtävään, jonka olet jo palauttanut? Voit kumota työn lähetyksen, tehdä muutokset ja palauttaa työn sitten uudelleen.

Tärkeää: Jos palautat kotitehtävän tai merkitset sen valmiiksi viimeisen palautuspäivän jälkeen, kyseinen tehtävä merkitään myöhästyneeksi, vaikka olisit palauttanut sen kertaalleen jo ennen palautuspäivää.

1. Napauta Classroom .
  2. Napauta ryhmää ja sitten Tehtävät ja sitten valitse kotitehtävä.
  3. Napauta Omat tehtäväsi ‑kortista Laajenna .
  4. Napauta Kumoa lähetys ja vahvista.
    Tehtävän palautus on nyt kumottu. Palauta tehtävä uudelleen ennen viimeistä palautuspäivää.