Tehtävän palauttaminen

Näet sinulle annetut tehtävät Striimi-sivulta. Voit tehdä tehtävät ja palauttaa ne sähköisesti Classroomin kautta. Opettajasi näkee palauttamasi tehtävän ja antaa sille arvosanan.

Voit palauttaa tehtävän kahdella tavalla:

• Jos tehtävään tarvitaan liitteitä, katso kohta Tehtävän palauttaminen.
  • Jos tehtävään ei tarvita liitteitä, katso kohta Tehtävän merkitseminen valmiiksi.

Tehtävää voi muokata palauttamisen jälkeen. Kaikki palautuspäivän jälkeen palautetut tai valmiiksi merkityt tehtävät merkitään kuitenkin myöhästyneiksi.

Tehtävän palauttaminen
  1. Napauta Classroom Classroom.
  2. Napauta kurssia ja sitten tehtävää.
  3. (Valinnainen) Jos opettajasi on liittänyt Google Drive ‑kohteen, avaa se katseltavaksi napauttamalla pikkukuvaa.
  4. Napauta Työsi.
  5. (Valinnainen) Kohteen liittäminen:
    1. Napauta Liitä tiedosto.
    2. Valitse Drive Drive, Linkki Linkki, Lähetä tiedosto Lataa, Ota kuva Ota valokuva tai Tallenna video Kuvaa video.
    3. Valitse liite tai kirjoita URL-osoite ja napauta Valitse.

Huom. Jos laitteesi käyttöjärjestelmä on Android 7.0 Nougat tai sitä uudempi versio, voit vetää sisältöä Classroom-sovellukseen toisesta sovelluksesta avaamalla sovellukset jaetun ruudun tilaan. Lisätietoja on Android 7.0 Nougat ‑ohjeartikkelissa.

6. (Valinnainen) Uuden liitteen luominen:
    1. Napauta Liitä tiedosto.
    2. Napauta Uusi Docs-dokumentti, Uusi Slides-esitys, Uusi Sheets-laskentataulukko tai Uusi PDF.
      • Jos haluat luoda uuden dokumentin, esityksen tai laskentataulukon, anna tiedot ja napauta Valmis Valmis.
      • Uusi PDF ‑vaihtoehto avaa tyhjän tiedoston, johon voit kirjoittaa muistiinpanoja tai piirtää kuvia. Kun olet valmis, valitse Tallenna Tallenna.

Huom. Voit liittää tai luoda useamman kuin yhden tiedoston.

7. (Valinnainen) Voit poistaa liitteen valitsemalla Poista Poista ja vahvistamalla toiminnon.
  8. (Valinnainen) Lisää opettajallesi yksityinen kommentti ja napauta Postaa Lähetä.
  9. Napauta Palauta ja vahvista.

Napauta Palauta

Tehtävän tilaksi tulee Valmis.

Huom. Voit käyttää tehtäviäsi myös kurssin kalenterista.

Tehtävän merkitseminen valmiiksi
  1. Napauta Classroom Classroom.
  2. Napauta kurssia ja sitten tehtävää.
  3. Napauta Työsi.
  4. (Valinnainen) Lisää opettajallesi yksityinen kommentti ja napauta Postaa Lähetä.
  5. Napauta Merkitse valmiiksi ja vahvista.

Napauta Merkitse valmiiksi

Tehtävän tilaksi tulee Valmis.

Huom. Voit käyttää tehtäviäsi myös kurssin kalenterista.

Tehtävän muokkaaminen palauttamisen tai valmiiksi merkitsemisen jälkeen
  1. Napauta Classroom Classroom.
  2. Napauta kurssia ja sitten tehtävää.
  3. Napauta Työsi.
  4. Napauta Kumoa lähetys ja vahvista.

Tehtävän palautus on nyt kumottu. Muista palauttaa tehtävä uudelleen ennen palautuspäivää.

5. Tee muutokset.
  6. (Valinnainen) Liitä uusia tiedostoja tai linkkejä.
  7. (Valinnainen) Lisää opettajallesi yksityinen kommentti ja napauta Postaa Lähetä.
  8. Napauta Palauta ja sitten Lähetä uudelleen.

Napauta Lähetä uudelleen

Tehtävän tilaksi tulee Valmis.

Huom. Voit käyttää tehtäviäsi myös kurssin kalenterista.

Tärkeää: Jos palautat tehtävän tai merkitset sen valmiiksi palautuspäivän jälkeen, kyseinen tehtävä merkitään myöhästyneeksi, vaikka olisit palauttanut sen jo kertaalleen ennen palautuspäivää.