Levér inn oppgaver

Denne artikkelen er for elever.

Du leverer arbeidet ditt i Classroom, altså på nettet. Avhengig av type oppgave og vedlegg ser du Levér eller Merk som ferdig.

Oppgaver som leveres eller merkes som ferdige etter at fristen er utløpt, blir merket som «Levert etter fristen».

Viktig:

• Du kan bare levere inn oppgaver før fristen.
  • Hvis du har behov for å redigere en oppgave du allerede har levert, må du trekke den tilbake før fristen, gjøre endringene og levere den på nytt.

Slik leverer du inn oppgaver

Du kan

• legge ved én eller flere filer i en oppgave
  • laste opp kamerabilder eller bilder fra skannefunksjonen
    • Med skannefunksjonen kan du sette sammen flere bilder i ett og samme dokument, beskjære eller rotere bilder samt forbedre belysningen.
  • åpne og jobbe med filer du eier, i Google Dokumenter, Presentasjoner, Regneark og Tegninger og legge dem ved i oppgaver

Turn in an Assignment Using Google Classroom (iOS)

1. Trykk på Classroom .
  2. Trykk på kursetog deretterKursarbeidog deretteroppgaven.
  3. På kortet Arbeidet ditt trykker du på Vis .
  4. Slik legger du ved et element:
    1. Trykk på Legg til arbeid.
    2. Velg hvordan du vil laste opp filen:
      • Legg til fra Disk
      • Kamera
      • Skanner
      • Last opp
      • Sett inn link
    3. Velg vedlegget eller skriv inn nettadressen, og trykk på Legg til.
  5. Slik legger du ved et nytt dokument:
    1. Trykk på Legg til arbeid and then Opprett  and then Dokumenter, Presentasjoner, Regneark eller PDF.
      • Hvis du har opprettet et nytt dokument, en ny presentasjon eller et nytt regneark, skriver du inn ønsket informasjon og trykker på Ferdig .
      • En ny PDF åpnes som en tom fil du kan tegne og skrive på. Trykk på Lagre når du er ferdig.

Tips:
      • Merk: Du kan legge ved eller opprette mer enn én fil.
      • Du kan lukke appen mens du laster opp en fil.
  6. (Valgfritt) Skann en fil
    • Åpne Google Disk-appen Disk
    • Trykk på Legg til  nederst til høyre.
    • Trykk på Skann Scan.
    • Ta et bilde av dokumentet du vil skanne.
      • Juster skanneområdet: Trykk på Beskjær Beskjær
      • Ta et nytt bilde: Trykk på Skann denne siden på nytt Last inn på nytt
      • Skann en side til: Trykk på Legg til
    • For å lagre det ferdige dokumentet, trykk på Ferdig   .
  7. (Valgfritt) For å fjerne et vedlegg, trykk på Fjern .
  8. (Valgfritt) For å legge til en privat kommentar til læreren, trykk på Legg til en privat kommentar og deretterskriv inn kommentarenog derettertrykk på Legg ut .
  9. Trykk på Levér og bekreft.
    Oppgavestatusen endres til Levert.

Viktig: Hvis du får en feilmelding når du trykker på Levér, må du si fra til læreren.

Levér inn quizoppgaver

1. Trykk på Classroom .
  2. Trykk på kursetog deretterKursarbeidog deretteroppgaven.
  3. Trykk på quizfilen, og svar på spørsmålene.
  4. Trykk på Levér.

Merk oppgaver som ferdige

Viktig: Oppgaver som leveres eller merkes som ferdige etter at fristen er utløpt, blir merket som «Levert etter fristen» – selv om du tidligere har levert arbeidet innen fristen.

1. Trykk på Classroom .
  2. Trykk på kursetog deretterKursarbeidog deretteroppgaven.
  3. På kortet Arbeidet ditt trykker du på Vis
  4. (Valgfritt) For å legge til en privat kommentar til læreren, trykk på Legg til en privat kommentar og deretterskriv inn kommentarenog derettertrykk på Legg ut .
  5. Trykk på Merk som ferdig og bekreft.

Oppgavestatusen endres til Levert.

Trekk tilbake oppgaver

Vil du gjøre endringer i en oppgave du allerede har levert? Da kan du trekke tilbake arbeidet, gjøre endringene og levere arbeidet på nytt.

Viktig: Oppgaver som leveres eller merkes som ferdige etter at fristen er utløpt, blir merket som «Levert etter fristen» – selv om du tidligere har levert arbeidet innen fristen.

1. Trykk på Classroom .
  2. Trykk på kursetog deretterKursarbeidog deretteroppgaven.
  3. På kortet Arbeidet ditt trykker du på Vis .
  4. Trykk på Trekk tilbake og bekreft.
    Denne oppgaven er nå trukket tilbake. Du må levere den på nytt innen fristen.

Beslektede artikler