Tehtävän palauttaminen

Voit tehtävästä riippuen palauttaa henkilökohtaisen dokumentin, jonka opettaja on määrittänyt sinulle, luoda oman Google Docs ‑dokumentin tai lisätä tiedostoja tehtävään.

Jos haluat muokata palauttamaasi tehtävää, voit peruuttaa tehtävän lähetyksen. Kaikki viimeisen palautuspäivän jälkeen palautetut tai valmiiksi merkityt tehtävät merkitään kuitenkin myöhästyneiksi.

Tehtävän palauttaminen

1. Napauta Classroom Classroom.
  2. Napauta ryhmää ja sitten Tehtävät  valitse tehtävä.
  3. Napauta Omat tehtäväsi ‑kohdasta Laajenna Laajenna.
    Avaa Omat tehtäväsi
  4. Voit liittää kohteen seuraavasti:
    1. Napauta Lisää liitetiedosto.
    2. Napauta Drive Drive, Linkki Linkki, Tiedosto Lataa, Valitse kuva Valitse kuva tai Käytä kameraa Käytä kameraa.
    3. Valitse liite tai kirjoita URL-osoite ja napauta Lisää.
  5. Voit liittää uuden dokumentin seuraavasti:
    1. Napauta Lisää liitetiedosto.
    2. Napauta Uusi Docs-dokumentti, Uusi Slides-esitys, Uusi Sheets-laskentataulukko tai Uusi PDF.
      • Jos haluat luoda uuden dokumentin, esityksen tai laskentataulukon, kirjoita tiedot ja napauta Valmis Valmis.
      • Uusi PDF ‑vaihtoehto avaa tyhjän tiedoston, johon voit kirjoittaa muistiinpanoja tai piirtää kuvia. Kun olet valmis, napauta Tallenna.

Huom. Voit liittää tai luoda useamman kuin yhden tiedoston.

6. (Valinnainen) Voit poistaa liitteen napauttamalla Poista Poista.
  7. (Valinnainen) Lisää opettajallesi yksityinen kommentti ja napauta Lähetä Julkaise.
  8. Napauta Palauta ja vahvista.
    Tehtävän tilaksi tulee Palautettu.

Napauta Palauta

Kyselytehtävän palauttaminen

1. Napauta Classroom Classroom.
  2. Napauta ryhmää ja sitten Tehtävät  valitse tehtävä.
  3. Napauta tiedostoa ja vastaa kysymyksiin.
  4. Napauta lomakkeesta Lähetä.
  5. Napauta Classroomista Merkitse valmiiksi ja vahvista.
    Tehtävän tilaksi tulee Palautettu.

Napauta Merkitse valmiiksi

Tehtävän merkitseminen valmiiksi

1. Napauta Classroom Classroom.
  2. Napauta ryhmää ja sitten Tehtävät  valitse tehtävä.
  3. Napauta Omat tehtäväsi ‑kohdasta Laajenna Laajenna.
    Avaa Omat tehtäväsi
  4. (Valinnainen) Lisää opettajallesi yksityinen kommentti ja napauta Lähetä Julkaise.

5. Napauta Merkitse valmiiksi ja vahvista.

Tehtävän tilaksi tulee Palautettu.

Valitse Merkitse valmiiksi

Tehtävän lähetyksen peruuttaminen

Tärkeää: Jos palautat tehtävän tai merkitset sen valmiiksi viimeisen palautuspäivän jälkeen, kyseinen tehtävä merkitään myöhästyneeksi, vaikka olisit palauttanut sen jo kertaalleen ennen palautuspäivää.

1. Napauta Classroom Classroom.
  2. Napauta ryhmää ja sitten Tehtävät  valitse tehtävä.
  3. Napauta Omat tehtäväsi ‑kohdasta Laajenna Laajenna.

Avaa Omat tehtäväsi
  4. Napauta Kumoa lähetys ja vahvista.
    Tehtävän palautus on nyt kumottu. Palauta tehtävä uudelleen ennen viimeistä palautuspäivää.