Opret et hold

Du kan oprette et hold for at tildele opgaver og sende meddelelser til eleverne.
Hvis din skole har en Google Workspace for Education-konto, skal du bruge denne kontos mailadresse til at oprette dine hold. Alle brugere over 13 år kan dog oprette et hold via en personlig Google-konto.

Opret et hold

Øverst på siden Hold skal du klikke på Tilføj og derefter Opret hold.

Bemærk! Hvis Opret hold ikke vises, har du kun mulighed for at tilmelde dig hold med din konto. Skift konto, eller kontakt din Google Workspace-administrator for at få hjælp.

1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Angiv holdets navn.
  3. (Valgfrit) Hvis du vil angive en kort beskrivelse, et klassetrin eller et lektionstidspunkt, kan du klikke på Lektion og angive oplysningerne.
  4. (Valgfrit) Hvis du vil tilføje et emne, kan du klikke på Emne og angive et navn eller klikke på et fra den liste, der vises, når du indtaster tekst.
  5. (Valgfrit) Hvis du vil angive et sted for holdet, kan du klikke på Lokale og angive oplysningerne.
  6. Klik på Opret.

Classroom opretter automatisk en holdkode, som du kan bruge til at invitere elever til holdet. Du kan altid finde holdkoden øverst i holdstrømmen.

Udfør andre almindelige opgaver

Åbn alle  |  Luk alle

Acceptér et klargjort hold
Din Google Workspace-administrator kan både oprette hold for dig og føje elever til dem. Hvis du vil aktivere et klargjort hold, så det er synligt for elever og medundervisere, skal du logge ind på Classroom og acceptere holdet.
  1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. Klik på Acceptér på holdkortet.  ​​
  3. Bekræft antallet af elever og aktivering af holdet, og klik på Acceptér.

Bemærk! Du kan få flere oplysninger om klargøring af hold i Classroom API-ressourcerne.

Skift holdtemaet

Når du har oprettet et hold, kan du ændre standardbilledet eller det farvemønster, der vises øverst i holdstrømmen.

Vigtigt! Temaet kan kun ændres af undervisere.

1. Gå til classroom.google.com.
  2. Klik på holdet efterfulgt af Tilpas .
  3. Sådan vælger du et temabillede fra galleriet:
    • Klik på Vælg billede efterfulgt af vælg det billede, du vil bruge efterfulgt af Vælg holdtema.
    • Tip! Du kan se flere billeder ved at klikke på emnenavne over galleriet.
  4. Hvis du vil uploade et temabillede, skal du klikke på Upload billede og vælge en af mulighederne:
    1. Træk et billede fra din computer til midten af skærmen.
    2. Klik på Vælg et billede efterfulgt af vælg det billede, du vil bruge efterfulgt af Åbn.
  5. Hvis du vil ændre temafarven, skal du gå til Vælg temafarve og klikke på en farve.
  6. Klik på Gem.
Rediger holdoplysninger
  1. Gå til classroom.google.com, og klik på Log ind.

Log ind med din Google-konto. Det kan f.eks. være dig@dinskole.edu eller dig@gmail.comFå flere oplysninger.

2. På holdkortet skal du klikke på Mere og derefterRediger.
  3. Angiv et nyt navn, en ny holdbetegnelse, et nyt fag eller et nyt lokale og derefter klik på Gem.
Skift dit profilbillede
Classroom anvender profilbilledet fra din Google-konto som profilbillede i Classroom. Du kan skifte dit billede ved at gå til Skift dit profilbillede i Gmail
Kopiér et hold
Du kan spare tid ved at kopiere et hold til en anden holdbetegnelse eller et andet semester. Se Kopiér et hold for at få en vejledning.

Har du problemer med at oprette et hold?

• Hvis du har en Google Workspace for Education-konto, men ikke kan tilføje et hold, skal din Google Workspace-administrator muligvis bekræfte, at du er underviser. Kontakt din administrator for at få hjælp. Administratorer kan få yderligere vejledning ved at se Bekræft undervisere, og angiv tilladelser.
  • Hvis du har en personlig Google-konto, er der grænser for, hvor mange hold du kan oprette. Få flere oplysninger om begrænsninger i Classroom.

Relaterede emner