Få flere oplysninger om Classroom-ressourcer

Denne artikel er til undervisere.

Brug Classroom-ressourcer med:

• Google Workspace for Education Plus-udgaver, tidligere G Suite Enterprise for Education
  • Teaching and Learning Upgrade-udgaver

Undervisere kan bruge Classroom-ressourcer til at oprette, redigere eller slette:

• Øvelsessæt
  • Interaktive spørgsmål til YouTube-videoer

Opret en ressource i Classroom-ressourcer

I Classroom kan du oprette øvelsessæt eller interaktive spørgsmål til YouTube-videoer i Classroom-ressourcer. De ressourcer, du opretter, kan bruges til fremtidige opgaver.

Opret interaktive spørgsmål til YouTube-videoer
  1. Gå til classroom.google.com på en computer.
  2. Valgfrit: Klik på menuen øverst til venstre for at udvide sidemenuen.
  3. Klik på Ressourcer til venstre.
  4. Klik på Opret videoaktivitet .
  5. Du kan finde en video ved at udføre en af de følgende handlinger:
    • Søg på YouTube
    • Indsæt en YouTube-webadresse i søgefeltet
  6. Klik på Tilføj spørgsmål. Du kan derefter oprette, redigere eller slette interaktive spørgsmål til YouTube-videoer.
  7. Klik på Udfør.

Tip! Klik på menuen øverst til venstre for at skjule menuen.

Opret et øvelsessæt
  1. Gå til classroom.google.com på en computer.
  2. Valgfrit: Klik på menuen øverst til venstre for at udvide sidemenuen.
  3. Klik på Ressourcer til venstre.
  4. Klik på Nyt øvelsessæt .
  5. Føj spørgsmål til dit øvelsessæt.
  6. Klik på Færdig med at redigere.
Tip! Du kan skjule menuen ved at klikke på menuen øverst til venstre.

Rediger en ressource i Classroom-ressourcer

1. Gå til classroom.google.com på en computer.
  2. Valgfrit: Klik på menuen øverst til venstre for at udvide sidemenuen.
  3. Klik på Ressourcer til venstre.
  4. Vælg en ressource, du vil redigere.
    • Sådan redigerer du et øvelsessæt:
      1. Klik på Rediger øverst til højre.
      2. Opdater ressourceoplysningerne.
      3. Klik på Færdig med at redigere.
    • Sådan redigerer du en videoaktivitet:
      1. Opdater ressourceoplysningerne.
      2. Klik på Udfør.

Tip! Klik på menuen øverst til venstre for at skjule menuen.

Slet en ressource i Classroom-ressourcer

1. Gå til classroom.google.com på en computer.
  2. Valgfrit: Klik på menuen øverst til venstre for at udvide sidemenuen.
  3. Klik på Ressourcer .
  4. Nederst til højre for en ressource, som du vil slette, skal du klikke på Mere Mere og derefter Slet .
  5. Klik på Slet.

Tip! Klik på menuen øverst til venstre for at skjule menuen.

Gendan en slettet ressource i Classroom-ressourcer

1. Gå til classroom.google.com på en computer.
  2. Valgfrit: Klik på menuen øverst til venstre for at udvide sidemenuen.
  3. Klik på Ressourcer .
  4. Klik på Papirkurv
  5. Valgfrit: Du kan filtrere efter filtyper ved at klikke på rullemenuen og derefter vælge den ressourcetype, som du vil bruge.
  6. Klik på den fil, som du vil gendanne.
  7. Klik på Gendan.

Tip! Klik på menuen øverst til venstre for at skjule menuen.

Opret en kopi af en ressource i Classroom-ressourcer

1. Gå til classroom.google.com på en computer.
  2. Valgfrit: Klik på menuen øverst til venstre for at udvide sidemenuen.
  3. Klik på Ressourcer til venstre.
  4. Under "Mine ressourcer" nederst til højre for en ressource, som du vil kopiere, skal du klikke på Mere Mere og derefter Lav en kopi Copy invitation link.

Tip! Klik på menuen øverst til venstre for at skjule menuen.

Del en ressource i Classroom-ressourcer

Det er kun verificerede undervisere, der kan dele links til ressourcer med hinanden på deres Google Workspace-domæne. Få flere oplysninger om, hvordan Workspace-administratorer kan verificere undervisere og angive tilladelser.

1. Gå til classroom.google.com på en computer.
  2. Valgfrit: Klik på menuen øverst til venstre for at udvide sidemenuen.
  3. Klik på Ressourcer til venstre.
  4. Nederst til højre for en ressource, som du vil dele, skal du klikke på Mere Mere og derefter Del link .
  5. Aktivér Tillad, at undervisere får adgang via link .
  6. Klik på Kopiér link .
  7. Send linket til en anden verificeret underviser.

Tip! Klik på menuen øverst til venstre for at skjule menuen.

Rediger eller tildel delte ressourcer

Det er kun verificerede undervisere, der kan redigere eller tildele ressourcer, der er delt med dem. Få flere oplysninger om, hvordan Workspace-administratorer kan verificere undervisere og angive tilladelser.

1. Åbn ressourcen med det delte link.
  2. Hvis du vil redigere eller tildele, skal du klikke på Lav en kopi Copy invitation link øverst til højre for en ressource.
    • Klik på den kopi, der er gemt i "Mine ressourcer".
    • Kopier gemmes i "Mine ressourcer".

Tips!

• Når linkdeling er deaktiveret, kan du ikke se en forhåndsvisning af en ressource eller oprette en kopi af den.
  • Hvis du har en ressource åben, når du ændrer delingstilladelserne, kan du se en forhåndsvisning af ressourcen, men du kan ikke kopiere den. Når du opdaterer siden, er ressourcen ikke tilgængelig.
  • Hvis du deler en ressource med en konto på et andet sprog, forbliver ressourcen på dit sprog.
  • Klik på menuen øverst til venstre for at minimere menuen til en skjult version.