Läs mer om vad som händer när någon besöker din klass

Den här artikeln riktar sig till lärare..

Angivna användare, till exempel utbildningsansvariga och stödpersonal, kan behöva besöka en klass tillfälligt för att stötta lärare och elever. De kanske behöver tilldela en vikarie eller granska en elevs klassuppgiftssida för att förbereda ett samtal med vårdnadshavare. Workspace-administratörer bestämmer vem som kan besöka en klass på administratörskonsolen. Vilka som kan besöka en klass är till exempel:

• Rektorer
  • Institutionsansvariga
  • Studievägledare
  • Läroplansansvariga
  • Administrativa assistenter
  • Coacher och mentorer
  • IT-administratörer

Vad utbildningsansvariga och personal kan göra när de besöker din klass

Under ett besök i klassen kan utbildningsansvariga och stödpersonal:

Som huvudlärare får du ett e-postmeddelande när utbildningsansvariga eller stödpersonal besöker din klass.

Felsöka problem som kan uppstå när någon besöker din klass

Scenario

Åtgärd att utföra

Du får inga aviseringar när någon besöker din klass. Kontrollera att du är huvudläraren. Om det behövs kan huvudläraren överföra äganderätten för klassen till dig.
Du vill att någon ska besöka din klass men de kan inte. Be personen att felsöka åtkomstproblemet och kontakta sin Workspace-administratör.