Meer informatie over wat er gebeurt als iemand je lesgroep bezoekt

Dit artikel is bedoeld voor docenten.

Bepaalde gebruikers, zoals schoolleiders en ondersteunend personeel, moeten misschien een lesgroep bezoeken (tijdelijk toegang hebben tot een lesgroep) om docenten en leerlingen te helpen. Bijvoorbeeld om een vervangende docent toe te wijzen of de pagina met schoolwerk van een leerling te checken om een gesprek met een voogd voor te bereiden. Workspace-beheerders bepalen in de Beheerdersconsole wie een lesgroep kan bezoeken. Dit zijn een paar mensen die een lesgroep kunnen bezoeken:

• Directeuren
  • Afdelingsleiders
  • Interne begeleiders
  • Sectieleiders
  • Administratief medewerkers
  • Coaches en mentoren
  • IT-beheerders

Meer informatie over wat schoolleiders en ondersteunend personeel in het onderwijs kunnen doen als ze een lesgroep bezoeken

Schoolleiders of ondersteunend personeel kunnen het volgende tijdens het bezoek aan je lesgroep:

Als de primaire docent krijg je een e-mailmelding als schoolleiders of ondersteunend personeel je lesgroep bezoeken.

Problemen oplossen als iemand je lesgroep bezoekt

Scenario

Te ondernemen actie

Je krijgt geen meldingen als iemand je lesgroep bezoekt. Check of je de primaire docent bent. Indien nodig kan de primaire docent het eigendom van de lesgroep overzetten naar jou.
Je wilt dat iemand je lesgroep bezoekt, maar deze persoon kan dat niet. Vraag de persoon deze stappen te volgen om het probleem met de toegang op te lossen en contact op te nemen met de Workspace-beheerder.