Mitä tapahtuu, kun ryhmässä käy vierailijoita?

Tämä artikkeli on tarkoitettu opettajille.

Joskus ryhmän opettaja ja oppilaat tarvitsevat muun käyttäjän, esimerkiksi opetuksen johtajan tai muun henkilökunnan, tukea. He saattavat esimerkiksi lisätä opettajalle sijaisen tai tarkastaa oppilaan tehtävän huoltajan kanssa käytävää keskustelua varten. Workspace-järjestelmänvalvojat voivat hallintakonsolissa valita, kuka voi vierailla ryhmässä. Ryhmässä voivat vierailla esimerkiksi

• rehtorit
  • laitoksen johtajat
  • opinto-ohjaajat
  • opetuksen johtajat
  • hallinnolliset avustajat
  • valmentajat ja mentorit
  • IT-järjestelmänvalvojat.

Katso, mitä opetuksen johtajat ja oppilaitoksen henkilökunta voivat tehdä ryhmässä vieraillessaan

Opetuksen johtajat ja oppilaitoksen henkilökunta voivat ryhmässä vieraillessaan

Ensisijainen opettaja saa ilmoituksen sähköpostitse, kun opetuksen johtaja tai oppilaitoksen henkilökunta vierailee ryhmässä.

Ohjeita ongelmatilanteisiin, kun joku vierailee ryhmässäsi

Tilanne

Toimenpide

Et saa ilmoituksia, kun joku vierailee ryhmässäsi. Tarkista, oletko ensisijainen opettaja. Ensisijainen opettaja voi tarvittaessa siirtää ryhmän omistajuuden sinulle
Haluat kutsua jonkun vierailemaan ryhmässäsi, mutta se ei onnistu.  Pyydä häntä ratkaisemaan pääsyongelma ja ottamaan yhteyttä omaan Workspace-järjestelmänvalvojaansa.