Få flere oplysninger om, hvad der sker, når nogen besøger dit hold

Denne artikel er for undervisere.

Angivne brugere, som kan omfatte undervisningsledere og støttemedarbejdere, kan få brug for at besøge et hold midlertidigt for at støtte undervisere og elever. De kan f.eks. have brug for at tildele en vikar til underviseren eller gennemgå en elevs opgaveside som hjælp til en forældresamtale. Workspace-administratorer styrer, hvem der kan besøge et hold i Administrationskonsol. Personer, der kan besøge et hold, omfatter, men er ikke begrænset til:

• Rektorer
  • Afdelingsledere
  • Skolerådgivere
  • Pensumansvarlige
  • Administrative assistenter
  • Coaches og mentorer
  • It-administratorer

Se, hvad undervisningsledere og medarbejdere kan gøre, når de besøger dit hold

Når skoleledere og støttemedarbejdere besøger dit hold, kan de:

Som primær underviser modtager du en mailnotifikation, når undervisningsledere eller støttemedarbejdere besøger dit hold.

Find og løs problemer, når nogen besøger dit hold

Scenarie

Anbefalet handling

Du får ikke notifikationer, når nogen besøger dit hold. Tjek, om du er den primære underviser. Hvis det er nødvendigt, kan den primære underviser overdrage ejerskabet af holdet til dig.
Du vil gerne have, at nogen besøger dit hold, men vedkommende kan ikke.  Bed vedkommende om at finde og løse adgangsproblemerne og kontakte Workspace-administratoren.