Besøk kurs som utdanningsleder eller ansatt

Denne artikkelen er for utdanningsledere og støttepersonell.

Utgave som støttes: Education Plus

Det kan være nødvendig for utnevnte brukere, for eksempel utdanningsledere og støttepersonell, å besøke kurs midlertidig for å hjelpe lærerne og elevene. Disse brukerne inkluderer, men er ikke begrenset til

• rektorer
  • avdelingsledere
  • skolerådgivere
  • pensumledere
  • administrative assistenter
  • veiledere og mentorer
  • IT-administratorer

Når undervisningsledere og støttepersonell besøker et kurs, kan de gjøre alt en medlærer kan gjøre, for eksempel

• oppdatere listen over medlærere og elever
  • legge ut kunngjøringer
  • se elevprofiler

Undervisningsledere og støttepersonell som besøker kurs, kan ikke

• slette kurs
  • fjerne hovedlæreren
  • ignorere en annen lærer

Tips: Som utdanningsleder eller støttepersonell kan du få nyttig informasjon fra Classroom-statistikk. Det er bare skoleadministratorer som kan gi deg tilgang til denne funksjonen. Finn ut mer om Classroom-statistikk for utdanningsledere og ansatte.

Besøk kurs

For å besøke et kurs må du ha dette:
  1. Gå til Google Classroom på en datamaskin.
  2. Klikk på Besøk et kurs på startsiden eller i sidefeltet.
  3. For å finne kurset du vil besøke, søk etter en lærer eller elev som er tilknyttet dette kurset.
  4. Velg læreren eller eleven. Du ser en liste over vedkommendes kurs.
  5. Velg kurset du vil besøke. Dette skjer, avhengig av hva du velger:
    • Kurset til en lærer:
    • Kurset til en elev:
      • For å åpne den valgte elevens kursarbeidside i en ny fane, klikk på Se oppgaver
      • For å gå tilbake til kurset, klikk på kurstittelen øverst. Under besøket kan du gjøre alt en medlærer kan gjøre.
  6. Når kurset åpnes i en ny fane, må du velge årsaken(e) til besøket. Hovedlæreren for kurset du besøker, får et e-postvarsel med denne informasjonen.

Tips:

• Hvis du opprinnelig var registrert som elev på kurset, blir du fjernet som elev på kurset når du besøker det. Hvis du opprinnelig var registrert som medlærer på kurset, blir du ikke fjernet fra kurset.
  • Når du besøker et kurs, har du tilgang i 2 timer om gangen.
  • Hvis tillatelsene dine ikke endres, kan du besøke et kurs et ubegrenset antall ganger. Hvis du lukker nettleseren før det har gått 2 timer, må du starte et nytt besøk.
Feilsøk problemer med kursbesøk
Scenario Handling
«Besøk et kurs» vises ikke på startsiden. Kontakt Workspace-administratoren din, og sjekk at hen har tildelt deg den egendefinerte administratorrollen som er opprettet med rettigheten «Administrer kurs».
Læreren eller eleven du søker etter, vises ikke. Kontakt Workspace-administratoren din, og be hen om å sjekke at læreren eller eleven er synlig i Google-katalogen din.
Du har valgt en lærer eller elev, men du kan ikke besøke alle vedkommendes kurs. Organisasjonsenheten din kan begrense tilgangen til kurs. Kontakt Workspace-administratoren din, og sjekk at du er tilordnet rettigheten «Administrer kurs» for den riktige organisasjonsenheten
Du har valgt et kurs, men det vises ikke. Når du velger et kurs, åpnes det i en ny fane. Sjekk at blokkering av forgrunnsvinduer ikke er slått på i nettleseren.