Besøg et hold som undervisningsleder eller medarbejder

Denne artikel er til undervisningsledere og støttemedarbejdere.

Understøttet udgave: Education Plus

Angivne brugere som f.eks. undervisningsledere og støttemedarbejdere kan få brug for at besøge et hold midlertidigt for at støtte undervisere og elever. Disse brugere omfatter, men er ikke begrænset til:

• Rektorer
  • Afdelingsledere
  • Skolerådgivere
  • Pensumansvarlige
  • Administrative assistenter
  • Coaches og mentorer
  • It-administratorer

Når undervisningsledere og støttemedarbejdere besøger et hold, kan de gøre alt det, som en medunderviser kan gøre, bl.a.:

• Opdatere medundervisere og elever
  • Sende meddelelser
  • Se elevprofiler

Når undervisningsledere og støttemedarbejdere besøger et hold, kan de ikke:

• Slette et hold
  • Fjerne den primære underviser
  • Ignorere en anden underviser

Tip! Som undervisningsleder eller støttemedarbejder får du muligvis nyttige oplysninger fra Classroom-analysedata. Kun skoleadministratorer kan give dig adgang til denne funktion. Få flere oplysninger om brug af Classroom-analysedata som undervisningsleder eller medarbejder.

Besøg et hold

Du skal have følgende for at kunne besøge et hold:
  1. Gå til Google Classroom på din computer.
  2. Klik på Besøg et hold på startsiden eller i sidebjælken.
  3. Du kan finde det hold, du vil besøge, ved at søge efter en underviser eller elev på det pågældende hold.
  4. Vælg underviseren eller eleven. Der vises en liste over vedkommendes hold.
  5. Vælg det hold, du vil besøge. Hvis du vælger:
    • En undervisers hold:
    • En elevs hold:
      • Du kan åbne den valgte elevs side med ressourcer på en ny fane ved at klikke på Se opgaver
      • Du kan gå tilbage til holdet ved at klikke på holdets titel øverst. Under dit besøg kan du gøre alt det, som en medunderviser kan gøre.
  6. Når holdet åbnes på en ny fane, skal du vælge årsagerne til dit besøg. Den primære underviser for det hold, du besøger, modtager en mailnotifikation med disse oplysninger.

Tips!

• Hvis du oprindeligt var tilmeldt et hold som elev, fjernes du fra holdet som elev, når du besøger holdet. Hvis du oprindeligt var tilmeldt et hold som medunderviser, fjernes du ikke fra holdet.
  • Når du besøger et hold, har du adgang i 2 timer ad gangen.
  • Hvis dine tilladelser ikke ændres, kan du besøge et hold et ubegrænset antal gange. Hvis du lukker din browser inden de 2 timers besøg, skal du starte et nyt besøg.
Fejlfinding af problemer, når du besøger et hold
Scenarie Anbefalet handling
"Besøg et hold" vises ikke på din startside. Kontakt din Workspace-administrator, og tjek, at vedkommende har tildelt dig den tilpassede administratorrolle, som vedkommende oprettede med rettigheden Administrer hold.
Den underviser eller elev, du søger efter, vises ikke. Kontakt din Workspace-administrator, og bed vedkommende om at tjekke, at underviseren eller eleven er synlig i dit Google-indeks.
Når du har valgt en underviser eller elev, kan du ikke gå til alle vedkommendes hold. Din organisationsenhed kan begrænse adgangen til hold. Kontakt din Workspace-administrator, og tjek, at du har fået tildelt rettigheden Administrer hold for den rette organisationsenhed
Når du vælger et hold, vises det ikke. Når du vælger et hold, åbnes det på en ny fane. Sørg for, at du ikke har aktiveret blokering af pop op-vinduer i din browser.