Kotitehtävien käyttäminen Schoologyn, Moodlen ja muiden opetusalustojen kanssa

Voit käyttää Kotitehtäviä millä tahansa opetusalustalla (esim. Schoology, Blackboard, Moodle, Brightspace/D2L ja Sakai), joka tukee LTI 1.1:tä tai uudempaa.

Tarjoamme tukea näille opetusalustoille tällä hetkellä vain Kotitehtävien ohjeyhteisön kautta.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Google, Google Workspace ja niihin liittyvät merkit ja logot ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Muut yritysten ja tuotteiden nimet voivat olla niihin liittyvien yritysten tavaramerkkejä.