Help voor Google for Education

Welkom bij de Help voor Google for Education. Hier vind je meer informatie over beschikbare educatieve tools en supportbronnen.

Classroom

Met Classroom kunnen leerlingen en docenten opdrachten overzichtelijk indelen, samenwerking bevorderen en beter communiceren.

Helpcentrum voor Classroom

In het Helpcentrum voor Classroom vind je stapsgewijze instructies voor elke Classroom-functie.

Help-community voor Classroom

Stel vragen en krijg antwoorden van andere Classroom-gebruikers in de Help-community voor Classroom.

Aanbevolen documentatie

Google Meet

Met Meet kunnen docenten videovergaderingen voor lesgroepen maken om in contact blijven met hun leerlingen tijdens onderwijs op afstand.

Helpcentrum voor Google Meet

In het Helpcentrum voor Google Meet vind je stapsgewijze instructies voor het gebruik van Meet.

Help-community voor Google Meet

Stel vragen en krijg antwoorden van andere Meet-gebruikers in de Help-community voor Google Meet.

Aanbevolen documentatie

Andere Google-producten voor docenten

Ga voor stapsgewijze instructies over het gebruik van een product naar het Helpcentrum van het product. Als je vragen wilt stellen, antwoorden wilt krijgen en wilt deelnemen aan gesprekken met andere gebruikers, ga je naar de Help-community van het product.

Google Documenten, Spreadsheets, Presentaties en Formulieren

Schrijf, deel, presenteer en verzamel content met deze krachtige samenwerkingsprogramma's.

Expedities

Verken de wereld via virtual reality- (VR) en augmented reality-tours (AR).

Opdrachten

Beheer leerlingenwerk in G Suite for Education naast of binnen je LBS.

Drive

Sla je bestanden veilig op en open of bewerk ze op elk apparaat.

Chrome

Vertaal webpagina's, schakel tussen gebruikersprofielen en installeer specifieke tools voor Classroom.

Chromebook

Stel een persoonlijke Chromebook in met een schoolaccount of een account dat onder toezicht staat van ouders/verzorgers.

Bekijk alle producten in G Suite for Education.

Meer bronnen voor training en installatie