Apua Google for Educationin käyttöön

Tervetuloa Google for Educationin ohjeeseen, josta saat tietoa saatavilla olevista opetustyökaluista ja pääset tukiresursseihin.

Classroom

Classroomin avulla oppilaat ja opettajat voivat pitää tehtävät järjestyksessä sekä tehdä yhteistyötä ja viestiä entistä sujuvammin.

Classroomin ohjekeskus

Classroomin ohjekeskuksesta saat vaiheittaiset ohjeet Classroomin kaikkien ominaisuuksien käyttöön.

Classroomin ohjeyhteisö

Classroomin ohjeyhteisössä voit esittää kysymyksiä ja saada niihin vastaukset muilta Classroomin käyttäjiltä.

Suositeltavaa luettavaa

Google Meet

Meetin avulla opettajat voivat luoda ryhmälle videokokouksia ja saada näin yhteyden oppilaisiin etäopetustuokiota varten.

Google Meetin ohjekeskus

Google Meetin ohjekeskuksesta saat vaiheittaiset ohjeet Meetin käyttöön.

Google Meetin ohjeyhteisö

Meetin ohjeyhteisössä voit esittää kysymyksiä ja saada niihin vastaukset muilta Meetin käyttäjiltä.

Suositeltavaa luettavaa

Muut Googlen opetustuotteet

Katso vaiheittaiset käyttöohjeet kunkin tuotteen ohjekeskuksesta. Tuotteen ohjeyhteisössä voit esittää kysymyksiä, saada vastauksia ja osallistua keskusteluun muiden käyttäjien kanssa.

Docs, Sheets, Slides ja Forms

Kirjoita, jaa, esitä ja kerää sisältöä näillä tehokkailla yhteiskäyttötyökaluilla.

Expeditions

Tutki maailmaa virtuaalitodellisuuden (VR) ja lisätyn todellisuuden (AR) tutkimusretkillä.

Kotitehtävät

Hallinnoi oppilaiden töitä G Suite for Educationissa oman opetusalustasi rinnalla tai sen sisällä.

Drive

Tallenna tiedostosi turvallisesti – voit avata ja muokata niitä millä tahansa laitteella.

Chrome

Käännä verkkosivuja, vaihda käyttäjäprofiilista toiseen ja asenna erityistyökaluja Classroomia varten.

Chromebook

Ota henkilökohtainen Chromebook käyttöön joko oppilaitoksen tilillä tai vanhemman valvomalla tilillä.

Katso kaikki G Suite for Educationiin sisältyvät tuotteet.

Lisää koulutus- ja määritysresursseja