Google Drive gebruiken

Via Google Drive kun je je bestanden veilig opslaan en ze op elk gewenst apparaat openen of bewerken.

Aan de slag met Google Drive

Je krijgt 15 GB gratis opslagruimte in je Drive. Meer informatie over welke items opslagruimte in beslag nemen in Google Drive en waar je meer opslagruimte kunt kopen.

Stap 1: Download en open de app

Open de Google Drive-app op je iPhone of iPad. In My Drive zie je het volgende:

• Bestanden en mappen die je uploadt of synchroniseert.
  • Google-documenten, -spreadsheets, -presentaties en -formulieren die je maakt.

Stap 2: Upload of maak bestanden

Je kunt bestanden uploaden vanaf je iPhone of iPad of bestanden maken in Google Drive.

Stap 3: Deel en orden bestanden

Je kunt bestanden of mappen delen, zodat andere mensen ze kunnen bekijken, bewerken of erop kunnen reageren.

Als je bestanden wilt bekijken die andere mensen met je hebben gedeeld, ga je naar het gedeelte 'Gedeeld met mij'.