Integrer med Google Nettsteder

Bruk Google Domains til å lage nettsteder eller koble til den nåværende Google Nettsteder-kontoen din.

Lag et nettsted

1. Gå til Google Domains på en datamaskin.
  2. Klikk på domenenavnet du vil administrere.
  3. Åpne menyen Meny.
  4. Klikk på Nettsted og så Lag et nettsted.
  5. Klikk på Fortsett under «Enkelt nettsted».
  6. Klikk på Start et nytt nettsted.

Viktig: Du blir varslet hvis det oppstår en konflikt i domenenavnsystemet (DNS). Hvis ikke bruker Google Domains som standard «www» og viderekobler rotdomenet. Hvis du vil bruke et underdomene for å angi et annet fullstendig kvalifisert domenenavn (FQDN), kan du åpne DNS-siden. Deretter sletter du de motstridende DNS-innstillingene.

Koble til et Google-nettsted

Tips: Hvis du opprinnelig opprettet Google-nettstedet ditt via Google Domains, er nettstedet ditt allerede tilkoblet.

Viktig: Før du kobler til Google-nettstedet ditt, må du sørge for at du bruker samme konto for både Google Domains og Google Nettsteder.

1. Gå til Google Domains på en datamaskin.
  2. Klikk på domenenavnet du vil administrere.
  3. Åpne menyen Meny.
  4. Klikk på Nettsted og så Lag et nettsted.
  5. Klikk på Fortsett under «Enkelt nettsted».
  6. Klikk på Bruk et eksisterende nettsted.
  7. Skriv inn underdomenet du vil bruke.
  8. Velg Google-nettstedet du vil koble til domenet ditt.
    • Hvis du bare vil koble til det fullstendige nettstedsnavnet som begynner med «www», fjerner du merket for alternativet for å viderekoble hele rotdomenet til Google-nettstedet ditt.
  9. Klikk på Koble til nettsted.

Konverter nettsteder opprettet i den eldre versjonen av Nettsteder

Hvis du bruker et nettsted opprettet i den eldre versjonen av Nettsteder, må du konvertere til den nye versjonen og deretter følge veiledningen ovenfor.

Bruk Google Workspace

Hvis du vil tilordne en nettadresse til Google-nettstedet ditt og bruke den i Google Workspace, må du opprette en CNAME-post i Google Domains. Slik oppretter du en CNAME-post:
  1. Logg på Google Domains.
  2. Velg domenet ditt.
  3. Åpne menyen Meny og så klikk på DNS.
  4. Bla til «Egendefinerte ressursposter».
  5. I «@»-feltet angir du underdomenet, for eksempel «www».
  6. I «A»-feltet klikker du på nedoverpilen Nedoverpil og så CNAME.
  7. Skriv inn «GHS.GOOGLEHOSTED.COM» i «Domenenavn»-feltet.
  8. Klikk på Legg til.
  9. Følg trinnene for å tilordne en nettadresse til et nettsted