Google har ingått ett avtal med Squarespace, Inc. som köper upp alla domännamnsregistreringar av Google Domains. Squarespace är postens registrar för domänen och Squarespaces användarvillkor gäller. Google hanterar dock din domän under en övergångsperiod. Efter övergångsperioden flyttas din domän över till Squarespace. Vid överföringen omfattas dina uppgifter av Squarespaces integritetspolicyLäs mer om avtalet.

Granska webbplatsens prestanda med rapporter

Med hjälp av Rapporter kan du se vad som leder trafik från Google Sök till din webbplats.

Rapporter innehåller bland annat följande information och insikter:

Kom igång med rapporter

Så här aktiverar du rapporter:

1. Logga in på Google Domains.
  2. Klicka på den domän du vill få rapporter om.
  3. Tryck på Rapporter till vänster.
  4. Tryck på Få rapporter.

Om du redan har registrerat dig för Search Console med samma Google-konto behöver du inte göra något.

Viktigt! Det kan ta upp till 24 timmar att skapa rapporterna. Du får ett e-postmeddelande när de är klara. Rapporter kan bara aktiveras om du redan har en webbplats.

Visa rapporter

1. Logga in på Google Domains.
  2. Välj namnet på din domän.
  3. Tryck på Rapporter till vänster.

Behörigheter

Så här använder du rapporter:

1. Du måste ha fullständig behörighet för att hantera domänen.
  2. Du måste ha en webbplats kopplad till den aktuella domänen.
  3. Du kan inte använda vidarebefordrade domäner.
Läs mer om hur du hanterar behörigheter i Search Console i Hantera ägare, användare och behörigheter.