Squarespace, Inc. ja Google ovat solmineet sopimuksen, jonka seurauksena Squarespace ostaa kaikki Google Domainsin verkkotunnusten rekisteröinnit. Squarespace on verkkotunnuksen tietueen rekisteröijä, ja Squarespacen käyttöehtoja sovelletaan. Google ylläpitää verkkotunnusta siirtymäjakson aikana. Siirtymäjakson jälkeen verkkotunnus siirtyy Squarespaceen, ja siirron jälkeen dataan sovelletaan Squarespacen tietosuojakäytäntöäLue lisää sopimuksesta.

Katso raporteista, miten sivustolla menee

Käytä raportteja apunasi, kun haluat selvittää, mikä tuo sivustollesi liikennettä Google Hausta.

Raporteista saat lisää dataa ja syvempää näkemystä. Näet esimerkiksi

Raporttien käytön aloittaminen

Näin otat raportit käyttöön:

1. Kirjaudu Google Domainsiin.
  2. Valitse verkkotunnus, jota koskevia raportteja haluat saada.
  3. Valitse vasemmalta Raportit.
  4. Valitse Hanki raportit.

Jos olet jo rekisteröitynyt Search Consoleen samalla Google-tilillä, sinun ei tarvitse tehdä mitään.

Tärkeää: Raporttien luomisessa voi kestää enimmillään 24 tuntia. Saat viestin sähköpostiisi, kun ne ovat valmiit. Raportit ovat käytettävissä vain, jos sinulla on jo verkkosivusto.

Raporttien katsominen

1. Kirjaudu Google Domainsiin.
  2. Valitse verkkotunnuksesi nimi.
  3. Valitse vasemmalta Raportit.

Käyttöoikeudet

Raporttien käytön edellytykset:

1. Sinulla on oltava täydet verkkotunnuksen ylläpito-oikeudet.
  2. Verkkotunnukseen on oltava linkitettynä sivusto.
  3. Uudelleenohjattuja verkkotunnuksia ei voi käyttää.
Lue lisää käyttöoikeuksien hoitamisesta Search Consolessa ja katso, miten omistajia, käyttäjiä ja käyttöoikeuksia ylläpidetään.