Google har indgået en aftale med Squarespace, Inc. vedrørende opkøbet af alle Google Domains' registreringer af domænenavne. Squarespace er registrator for dit domæne, og Squarespaces servicevilkår er gældende. Google administrerer dog dit domæne i en overgangsperiode. Efter en overgangsperiode vil dit domæne blive overflyttet til Squarespace, og ved overførsel vil dine data være underlagt Squarespaces privatlivspolitikFå flere oplysninger om aftalen.

Tjek dit websites effektivitet med rapporter

Rapporter hjælper dig med at finde ud af, hvad der genererer trafik fra Google Søgning til dit website.

Rapporterne kan give dig informative data og indsigt, f.eks.:

Kom godt i gang med rapporter

Sådan aktiverer du rapporter:

1. Log ind på Google Domains.
  2. Klik på det domæne, du vil se rapporter om.
  3. Klik på Rapporter i venstre side.
  4. Tryk på Hent rapporter.

Hvis du allerede er tilmeldt Search Console med den samme Google-konto, behøver du ikke at foretage dig noget.

Vigtigt! Det kan tage op til 24 timer at oprette dine rapporter. Du modtager en mail, når de er færdige. Rapporter kan kun aktiveres, hvis du allerede har et website.

Se dine rapporter

1. Log ind på Google Domains.
  2. Vælg navnet på dit domæne.
  3. Klik på Rapporter i venstre side.

Tilladelser

Sådan bruger du rapporter:

1. Du skal have fuld tilladelse til at administrere domænet.
  2. Du skal have et website knyttet til det pågældende domæne.
  3. Du kan ikke bruge videresendte domæner.
Få flere oplysninger om administration af tilladelser fra Search Console i artiklen Administrer ejere, brugere og tilladelser.