Google har inngått en avtale om at Squarespace, Inc. skal kjøpe alle domenenavnregistreringer fra Google Domains. Squarespace er domeneforvalteren for domenet ditt, og vilkårene for bruk av Squarespace gjelder. Google administrerer imidlertid domenet ditt i løpet av en overgangsperiode. Etter denne overgangsperioden blir domenet ditt overført til Squarespace, og fra og med overføringen er dataene dine underlagt personvernreglene til Squarespace. Finn ut mer om avtalen.

Slå personvern på og av

Når du slår på personvern for domenet ditt, erstattes registrantens personlige kontaktinformasjon med kontaktinformasjonen til en personvernleverandør i WHOIS-katalogen. Hvis du slår av personvern, blir registrantens personlige kontaktinformasjon tilgjengelig for allmennheten i WHOIS-katalogen. Finn ut mer om personvern.

1. Gå til Google Domains.
  2. Velg domenenavnet ditt.
  3. Åpne menyen Meny.
  4. Klikk på Registreringsinnstillinger.
  5. Slå personvernet på eller av.

Gjør all kontaktinformasjon offentlig for .com, .net og .fr

.com og .net

Hvis du har slått av personvern i Google Domains, publiseres ikke følgende informasjon i WHOIS

• organisasjonsnavn
  • delstat/provins
  • land/region

Følg denne fremgangsmåten for å publisere all personlig kontaktinformasjon offentlig for .com- og .net-toppdomener:

1. Gå til Google Domains.
  2. Velg domenenavnet ditt.
  3. Åpne menyen Meny
  4. Klikk på Registreringsinnstillinger.
  5. Hvis bryteren står på «Personvern er slått på», slår du av bryteren, slik at den står på «Personvern er slått av».
  6. Klikk på Offentliggjør all kontaktinformasjon.

Viktig: Avhengig av registerets retningslinjer kan det være forskjell på informasjonen vi publiserer, og hva registeret publiserer.

.fr

I tråd med retningslinjene for publisering som er angitt av AFNIC, gjelder følgende for .fr-domenenavn:

• Domenenavn som slutter på .fr, kvalifiserer ikke for personvern.
  • Kontaktinformasjonen for privatpersonregistranter er skjult i WHOIS-oppslag, med mindre registranten offentliggjør den.
  • Kontaktinformasjon for organisasjonsregistranter vises i WHOIS-katalogen. En registrant anses som en organisasjon hvis det finnes informasjon i Organisasjon-feltet til registranten, den administrative kontakten eller den tekniske kontakten.

For privatpersonregistranter kan du publisere all personlig kontaktinformasjon offentlig for et .fr-toppdomene. Slik gjør du det:

1. Gå til Google Domains.
  2. Velg domenenavnet ditt.
  3. Åpne menyen Meny
  4. Klikk på Registreringsinnstillinger.
  5. Hvis bryteren står på «Personvern er slått på», slår du av bryteren, slik at den står på «Personvern er slått av».
  6. Klikk på Offentliggjør all kontaktinformasjon.