Google har inngått en avtale om at Squarespace, Inc. skal kjøpe alle domenenavnregistreringer fra Google Domains. Squarespace er domeneforvalteren for domenet ditt, og vilkårene for bruk av Squarespace gjelder. Google administrerer imidlertid domenet ditt i løpet av en overgangsperiode. Etter denne overgangsperioden blir domenet ditt overført til Squarespace, og fra og med overføringen er dataene dine underlagt personvernreglene til Squarespace. Finn ut mer om avtalen.

Om personvern

Vi hos Google Domains forstår at mange brukere ønsker å holde den personlige kontaktinformasjonen sin privat. Vi tilbyr personvernalternativer uten ekstra kostnad for de fleste toppdomener, slik at du kan holde noe av – eller all – informasjonen din privat.

Når du registrerer et domene, krever Internet Corporation for Assigned Names and Numbers – eller ICANN – at Google Domains publiserer navnet ditt og kontaktinformasjonen din i WHOIS-katalogen. Folk kan søke etter domenet i WHOIS-katalogen for å finne publisert kontaktinformasjon.

For noen domener er det ikke tillatt å skjule den personlige kontaktinformasjonen. Du kan finne ut om dette gjelder for domenet ditt, ved å sjekke siden for det aktuelle toppdomenet i referansen for toppdomener.

Slå personvern av eller på

For å holde noe av – eller all – den personlige kontaktinformasjonen din privat må du slå på Personvern. Denne handlingen fører til at den personlige kontaktinformasjonen for domenet ditt i WHOIS-katalogen erstattes av kontaktinformasjonen til en personvernleverandør.

1. Gå til Google Domains på en datamaskin.
  2. Velg domenenavnet ditt.
  3. Klikk på menyen Meny og så Registreringsinnstillinger.
  4. Slå Personvern av eller på.

WHOIS-personvernleverandører

Når «Personvern» er slått på, erstatter vi navnet ditt og den personlige kontaktinformasjonen din med følgende:

• Contact Privacy: personvernleverandøren for toppdomener der Google Domains er domeneforvalteren.
  • WHOISProxy: personvernleverandøren for toppdomener der Key Systems er domeneforvalteren. Gå til Hva er en domeneforvalter? for å sjekke hvem som er domeneforvalteren din.

Begrensninger på personvern

Viktig: Google Domains kan publisere annen informasjon enn den som ble publisert av registeret ditt. Sjekk retningslinjene for registeret ditt.

Google Domains tilbyr ikke personvern for alle toppdomener. Registrene, det vil si organisasjonene som administrerer toppdomener, har retningslinjer som forbyr bruk av personvern for visse toppdomener.

Her finner du mer informasjon om personvernalternativene for domenet ditt:

1. Gå til referansen for toppdomener på en datamaskin.
  2. Velg Om .{navnet på domenet ditt}-domener.
  3. Klikk på Personverninformasjon.