Squarespace, Inc. ja Google ovat solmineet sopimuksen, jonka seurauksena Squarespace ostaa kaikki Google Domainsin verkkotunnusten rekisteröinnit. Squarespace on verkkotunnuksen tietueen rekisteröijä, ja Squarespacen käyttöehtoja sovelletaan. Google ylläpitää verkkotunnusta siirtymäjakson aikana. Siirtymäjakson jälkeen verkkotunnus siirtyy Squarespaceen, ja siirron jälkeen dataan sovelletaan Squarespacen tietosuojakäytäntöäLue lisää sopimuksesta.

Yksityisyyden suojauksen laittaminen päälle ja ottaminen pois päältä

Kun laitat yksityisyyden suojauksen päälle verkkotunnukselle, WHOIS-hakemistoon tulevat verkkotunnuksen haltijan henkilökohtaisten yhteystietojen sijaan näkyviin yksityisyyden tarjoajan yhteystiedot. Jos otat yksityisyyden suojauksen pois päältä, henkilökohtaiset yhteystietosi näkyvät julkisesti WHOIS-tiedoissa. Lue lisää yksityisyyden suojauksesta

1. Avaa Google Domains.
  2. Valitse verkkotunnuksesi nimi.
  3. Avaa valikko Valikko.
  4. Klikkaa Rekisteröintiasetukset.
  5. Laita yksityisyyden suojaus päälle tai ota se pois päältä.

Kaikkien yhteystietojen muuttaminen julkisiksi .com-, .net- ja .fr-päätteisille verkkotunnuksille

.com ja .net

Jos olet ottanut yksityisyyden suojauksen pois päältä Google Domainsista, seuraavat tiedot eivät näy julkisesti WHOIS-hauissa:

• Organisaation nimi
  • Osavaltio/provinssi
  • Maa/alue

Saat kaikki henkilökohtaiset yhteystietosi näkymään julkisesti .com- ja .net-verkkotunnusten tiedoissa seuraavasti:

1. Avaa Google Domains.
  2. Valitse verkkotunnuksesi nimi.
  3. Avaa valikko Valikko
  4. Klikkaa Rekisteröintiasetukset.
  5. Jos yksityisyyden suojaus on päällä, ota se pois päältä valitsimella.
  6. Klikkaa Määritä kaikki yhteystiedot julkisiksi.

Tärkeää: Rekisterin käytännöstä riippuen rekisteri voi julkaista eri tiedot kuin me.

.fr

AFNIC:n määrittämistä julkaisukäytännöistä johtuen .fr-päätteisiä verkkotunnuksia koskevat seuraavat:

• .fr-päätteisten verkkotunnusten kanssa ei voi käyttää yksityisyyden suojausta.
  • Yksityisten verkkotunnusten haltijoiden yhteystiedot piilotetaan WHOIS-tiedoista, ellei tietoja muuteta julkisiksi.
  • Organisaatioiden verkkotunnusten haltijoiden yhteystiedot näkyvät WHOIS-tiedoissa. Verkkotunnuksen haltijaa pidetään organisaationa, jos Organisaatio-kenttään on lisätty tietoja verkkotunnuksen haltijan, hallinnoijan tai teknisen yhteyshenkilön osalta.

Yksityiset verkkotunnuksen haltijat voivat julkaista kaikki .fr-päätteiseen verkkotunnukseen liittyvät henkilökohtaiset yhteystietonsa. Se onnistuu näin:

1. Avaa Google Domains.
  2. Valitse verkkotunnuksesi nimi.
  3. Avaa valikko Valikko
  4. Klikkaa Rekisteröintiasetukset.
  5. Jos yksityisyyden suojaus on päällä, ota se pois päältä valitsimella.
  6. Klikkaa Määritä kaikki yhteystiedot julkisiksi.