Notifikation

Google har indgået en aftale med Squarespace, Inc. vedrørende opkøbet af alle Google Domains' registreringer af domænenavne. Squarespace er registrator for dit domæne, og Squarespaces servicevilkår er gældende. Google administrerer dog dit domæne i en overgangsperiode. Efter en overgangsperiode vil dit domæne blive overflyttet til Squarespace, og ved overførsel vil dine data være underlagt Squarespaces privatlivspolitikFå flere oplysninger om aftalen.

Slå privatlivsbeskyttelse til og fra

Når du slår privatlivsbeskyttelse til for dit domæne, erstattes registrantens personlige kontaktoplysninger i WHOIS-registeret med kontaktoplysninger fra en udbyder, der beskytter personlige oplysninger. Hvis du slår privatlivsbeskyttelse fra, er registrantens personlige kontaktoplysninger offentligt tilgængelige i WHOIS-registeret. Få flere oplysninger om privatlivsbeskyttelse.

1. Åbn Google Domains.
  2. Vælg navnet på dit domæne.
  3. Åbn Menu Menu.
  4. Klik på Indstillinger for registrering.
  5. Slå privatlivsbeskyttelse til eller fra.

Gør alle kontaktoplysninger offentlige for .com, .net og .fr

.com og .net

Hvis du har slået privatlivsbeskyttelse fra i Google Domains, offentliggøres følgende oplysninger ikke i WHOIS

• Organisationens navn
  • Stat/provins
  • Land/region

Sådan gør du alle dine personlige kontaktoplysninger offentlige med domæneendelserne .com og .net:

1. Åbn Google Domains.
  2. Vælg navnet på dit domæne.
  3. Åbn Menu Menu
  4. Klik på Indstillinger for registrering.
  5. Hvis "privatlivsbeskyttelse er slået til", skal du slå kontakten fra for at bekræfte, at "privatlivsbeskyttelse er slået fra".
  6. Klik på Gør alle kontaktoplysninger offentlige.

Vigtigt! Afhængigt af registerets politik kan der være forskel på de oplysninger, vi offentliggør, og hvad registeret offentliggør.

.fr

Grundet AFNIC's politikker for offentliggørelse gælder følgende for .fr-domænenavne:

• Domænenavne, der slutter på .fr, ikke er berettigede til privatlivsbeskyttelse.
  • Kontaktoplysninger for individuelle registranter er skjult i WHOIS-registeret, medmindre du gør dine oplysninger offentlige.
  • Kontaktoplysninger for organisationsregistranter vises i WHOIS-registeret. En registrant betragtes som en organisation, uanset om der er angivet oplysninger i feltet Organisation for registranten, administratoren eller den tekniske kontaktperson.

Individuelle registranter kan gøre alle personlige kontaktoplysninger offentlige med en .fr-domæneendelse. Det kan du gøre ved at benytte følgende fremgangsmåde:

1. Åbn Google Domains.
  2. Vælg navnet på dit domæne.
  3. Åbn Menu Menu
  4. Klik på Indstillinger for registrering.
  5. Hvis "privatlivsbeskyttelse er slået til", skal du slå kontakten fra for at bekræfte, at "privatlivsbeskyttelse er slået fra".
  6. Klik på Gør alle kontaktoplysninger offentlige.