Konfigurer videresending av e-post med tilpassede navnetjenere

Legg til følgende MX-poster på DNS-verten din hvis du bruker tilpassede navnetjenere og vil bruke videresending av e-post fra Google Domains.

Navn/vert/alias Type Levetid (TTL) Prioritet Verdi/svar/destinasjon
Tom eller @ MX 1H 5 gmr-smtp-in.l.google.com
Tom eller @ MX 1H 10 alt1.gmr-smtp-in.l.google.com
Tom eller @ MX 1H 20 alt2.gmr-smtp-in.l.google.com
Tom eller @ MX 1H 30 alt3.gmr-smtp-in.l.google.com
Tom eller @ MX 1H 40 alt4.gmr-smtp-in.l.google.com

Tips: Hos Google Domains og enkelte andre DNS-leverandører skriver du inn prioriteringen i samme felt som destinasjonen, atskilt med et mellomrom. For eksempel: 5 gmr-smtp-in.l.google.com.

Når du har lagt til MX-postene ovenfor på DNS-verten, fullfører du konfigurasjonen av videresending av e-post.

Beslektede ressurser