Google har ingått ett avtal med Squarespace, Inc. som köper upp alla domännamnsregistreringar av Google Domains. Squarespace är postens registrar för domänen och Squarespaces användarvillkor gäller. Google hanterar dock din domän under en övergångsperiod. Efter övergångsperioden flyttas din domän över till Squarespace. Vid överföringen omfattas dina uppgifter av Squarespaces integritetspolicyLäs mer om avtalet.

Verifiera din domänregistrering

Obs!

• Innehavarens e-postadress i kontaktuppgifterna för domänen kan skilja sig från den du använde för att logga in när du köpte domänen.
  • När du registrerar domänen måste du ange innehavarens e-postadress.

När du registrerar en domän kontrollerar vi kontaktuppgifterna du uppger i domänens registreringsinställningar. Vi skickar ett verifieringsmeddelande till domäninnehavarens e-postadress. Det är Internet Corporation of Assigned Names and Numbers (ICANN) som behöver verifieringen.

1. Öppna innehavarens e-post som du har angett i inställningarna för domänregistreringen.
  2. Öppna verifieringsmeddelandet.
  3. Följ stegen i verifieringsmeddelandet.
  4. Logga in på Google Domains.
    • Använd e-postadressen som du loggade in med när du köpte domänen.
  5. Välj din domän.
  6. Klicka på Meny Meny följt av Registreringsinställningar.
  7. Du hittar verifieringsstatusen under Kontaktuppgifter.
    • Du hittar innehavarens e-postadress. Om den angivna e-postadressen är felaktig kan du ändra dina kontaktuppgifter i Google Domains.
    • Om du inte hittar meddelandet i inkorgen kan du klicka på Skicka verifieringsmeddelande igen och kolla inkorgen en gång till.

Om det uppstår problem kan du kontakta oss.

Tips! Du kan även ge innehavarens e-postadress behörighet att hantera din domän. Om du vill ge andra behörighet att hantera din domän kan du läsa om hur du delar domänhantering.

Få ett nytt verifieringsmeddelande

Om du inte verifierar domänregistreringen inom 15 dagar från att du har registrerat eller ändrat kontaktuppgifterna spärras domänen. Du kan begära ett nytt verifieringsmeddelande även om du inte kan öppna det senaste.

1. Logga in på Google Domains.
    • Använd e-postadressen som du loggade in med när du köpte domänen.
  2. Välj Skicka verifieringsmeddelandet igen.
  3. När du har fått e-postmeddelandet måste du verifiera domänregistreringen med stegen i den här artikeln.