Squarespace, Inc. ja Google ovat solmineet sopimuksen, jonka seurauksena Squarespace ostaa kaikki Google Domainsin verkkotunnusten rekisteröinnit. Squarespace on verkkotunnuksen tietueen rekisteröijä, ja Squarespacen käyttöehtoja sovelletaan. Google ylläpitää verkkotunnusta siirtymäjakson aikana. Siirtymäjakson jälkeen verkkotunnus siirtyy Squarespaceen, ja siirron jälkeen dataan sovelletaan Squarespacen tietosuojakäytäntöäLue lisää sopimuksesta.

Verkkotunnuksen rekisteröinnin vahvistaminen

Tärkeää:

• Verkkotunnuksen haltijan yhteystiedoissa oleva sähköpostiosoite voi olla eri kuin osoite, jolla ostit verkkotunnuksen.
  • Kun rekisteröit verkkotunnuksen, ilmoita verkkotunnuksen haltijan sähköpostiosoite.

Kun rekisteröit verkkotunnuksen, tarkistamme verkkotunnuksen rekisteröintiasetuksissa ilmoittamasi yhteystiedot. Lähetämme vahvistussähköpostin verkkotunnuksesi haltijan ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Vahvistus perustuu Internet Corporation of Assigned Names and Numbers (ICANN) ‑organisaation vaatimukseen.

1. Siirry verkkotunnuksen haltijan sähköpostiosoitteeseen, jonka ilmoitit verkkotunnuksen rekisteröintiasetuksissa.
  2. Avaa vahvistussähköposti.
  3. Seuraa vahvistussähköpostin ohjeita.
  4. Kirjaudu Google Domainsiin.
    • Käytä sähköpostiosoitetta, jolla olit kirjautuneena, kun ostit verkkotunnuksen.
  5. Valitse verkkotunnuksesi.
  6. Klikkaa Valikko Valikko ja sitten Rekisteröintiasetukset.
  7. Tarkista vahvistuksen tila Yhteystiedot-kohdasta.
    • Näet verkkotunnuksen haltijan sähköpostiosoitteen. Jos tiedoissa oleva osoite on väärä, muokkaa yhteystietoja Google Domainsissa.
    • Jos et löydä viestiä postilaatikostasi, klikkaa Lähetä vahvistussähköposti uudelleen ja tarkista postilaatikkosi.

Jos sinulla on ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Vinkki: Voit myös antaa verkkotunnuksen haltijan sähköpostiosoitteelle luvan tehdä muutoksia verkkotunnukseen. Jos haluat antaa muille muokkausoikeudet, tutustu verkkotunnuksen yhteishallinnointiin.

Uuden vahvistussähköpostin pyytäminen

Jos et vahvista verkkotunnuksesi rekisteröintiä 15 päivän kuluessa yhteystietojen rekisteröinnistä tai muuttamisesta, verkkotunnuksesi asetetaan pitoon. Voit pyytää uutta vahvistussähköpostia, vaikka et voisi avata aiempaa viestiä.

1. Kirjaudu Google Domainsiin.
    • Käytä sähköpostiosoitetta, jolla olit kirjautuneena, kun ostit verkkotunnuksen.
  2. Valitse Lähetä vahvistussähköposti uudelleen.
  3. Kun saat sähköpostin, sinun on vahvistettava verkkotunnuksesi rekisteröinti tämän artikkelin ohjeiden mukaan.