Google har indgået en aftale med Squarespace, Inc. vedrørende opkøbet af alle Google Domains' registreringer af domænenavne. Squarespace er registrator for dit domæne, og Squarespaces servicevilkår er gældende. Google administrerer dog dit domæne i en overgangsperiode. Efter en overgangsperiode vil dit domæne blive overflyttet til Squarespace, og ved overførsel vil dine data være underlagt Squarespaces privatlivspolitikFå flere oplysninger om aftalen.

Verificer din domæneregistrering

Vigtigt!

• Kontaktmailadressen for registranten for dit domæne kan være en anden end den, du brugte til at logge ind med, da du købte dit domæne.
  • Når du registrerer dit domæne, skal du angive kontaktmailadressen for registranten.

Når du registrerer et domæne, tjekker vi de kontaktoplysninger, du angiver i domænets registreringsindstillinger. Vi sender en verificeringsmail til kontaktmailadressen for registranten for dit domæne. Denne verificering kræves af Internet Corporation of Assigned Names and Numbers (ICANN).

1. I indstillingerne for registrering af dit domæne skal du gå til indbakken for registrantens kontaktmailadresse, som du har angivet.
  2. Åbn verificeringsmailen.
  3. Følg vejledningen i verificeringsmailen.
  4. Log ind på Google Domains.
    • Brug den mailadresse, du brugte til at logge ind med, da du købte dit domæne.
  5. Vælg dit domæne.
  6. Klik på Menu Menu og derefter Indstillinger for registrering.
  7. Find verificeringsstatussen under "Kontaktoplysninger".
    • Du kan se kontaktmailadressen for registranten. Hvis den angivne mailadresse er forkert, skal du ændre dine kontaktoplysninger i Google Domains.
    • Hvis du ikke kan finde mailen i din indbakke, kan du klikke på Send verificeringsmail igen og tjekke din indbakke.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Tip! Du kan også lade kontaktmailadressen for registranten ændre dit domæne. Hvis du vil lade andre ændre dit domæne, kan du se, hvordan du deler domæneadministration.

Få en ny verificeringsmail

Hvis du ikke verificerer din domæneregistrering inden for 15 dage, efter du har registreret eller ændret dine kontaktoplysninger, bliver dit domæne tilbageholdt. Du kan anmode om en ny verificeringsmail, selvom du ikke kan åbne den sidste.

1. Log ind på Google Domains.
    • Brug den mailadresse, du brugte til at logge ind med, da du købte dit domæne.
  2. Vælg Send verificeringsmail igen.
  3. Når du modtager mailen, skal du verificere din domæneregistrering ved at følge vejledningen i denne artikel.