Google har ingått ett avtal med Squarespace, Inc. som köper upp alla domännamnsregistreringar av Google Domains. Squarespace är postens registrar för domänen och Squarespaces användarvillkor gäller. Google hanterar dock din domän under en övergångsperiod. Efter övergångsperioden flyttas din domän över till Squarespace. Vid överföringen omfattas dina uppgifter av Squarespaces integritetspolicyLäs mer om avtalet.

Hantera dina betalningsuppgifter på Google

När du köper en Google-tjänst (som Google One) eller köper något via en Google-produkt (som Google Play) sparas dina betalningsuppgifter i ditt Google-konto.

Lägga till, redigera eller ta bort betalningsmetoder

Du kan visa, lägga till eller ändra en befintlig betalningsmetod som sparats i ditt Google-konto.

Lägg till en betalningsmetod

Tips: Din första betalningsmetod måste vara ett kredit- eller bankkort. När du har lagt till ett kort kan du lägga till andra betalningsmetoder, till exempel bankkonton.

1. Logga in på Betalningsmetoder.
  2. Klicka på Lägg till betalningsmetod längst ned.
  3. Välj den betalningsmetod du vill lägga till.
  4. Följ anvisningarna för att lägga till betalningsmetoden.
  5. Om du uppmanas att verifiera betalningsmetoden väljer du ett alternativ från listan.
  6. Hitta och skriv in verifieringskoden.

Läs mer om verifieringsalternativ.

Ändra eller ta bort en betalningsmetod

1. Logga in på Betalningsmetoder.
  2. Klicka på Redigera eller Ta bort bredvid en betalningsmetod.

Läs mer om hur du ändrar betalningsmetod.

Hantera personuppgifter på din betalningsprofil

När du köper något från Google skapas en betalningsprofil automatiskt.

Vad är en betalningsprofil?

I din Google-betalningsprofil (som är kopplad till ditt Google-konto) lagras uppgifter som

• namn, adress och person-/organisationsnummer (när så krävs enligt lag) för den som är ansvarig för profilen
  • kreditkort, bankkort, bankkonton och andra betalningsmetoder du tidigare har använt för att handla via Google
  • kvitton och annan information om tidigare transaktioner
  • prenumerationer, återkommande betalningar och förbetalda prenumerationer
  • personer som du låter använda din profil
    Obs! Den här funktionen är inte längre tillgänglig för privata profiler. Om du behöver ta bort någon från ditt konto kan du kontakta supporten för Google Pay.

Här är några artiklar om hur du hittar eller ändrar information som är kopplad till din betalningsprofil.

Hitta debiteringar, kvitton och annan tidigare betalningsinformation

• De flesta köp finns i Aktivitet.
  • Vissa inköp som görs via Google-produkter hamnar under Prenumerationer.
  • Om du inte hittar köpet kan du logga in på Google-produkten där du gjorde det och hitta det där.
  • Du kan lagra en digital kopia av dina kvitton i Google Wallet. När du returnerar eller byter hos en säljare kan du använda de här digitala kvittona som inköpsbevis. Lär dig hur du lägger till kvitton i Google Wallet.

Läs mer om att hitta tidigare köp.

Få hjälp

Om du behöver mer hjälp med att hantera dina betalningsuppgifter kan du besöka hjälpcentret för Google Pay.