Google har indgået en aftale med Squarespace, Inc. vedrørende opkøbet af alle Google Domains' registreringer af domænenavne. Squarespace er registrator for dit domæne, og Squarespaces servicevilkår er gældende. Google administrerer dog dit domæne i en overgangsperiode. Efter en overgangsperiode vil dit domæne blive overflyttet til Squarespace, og ved overførsel vil dine data være underlagt Squarespaces privatlivspolitikFå flere oplysninger om aftalen.

Administrer eller slet Google Workspace-brugere i Google Domains

Du kan bruge Google Domains til at administrere brugere i Google Workspace. Det gælder bl.a.:

Vigtigt! Hvis du har købt Google Workspace særskilt fra Google Domains, kan du se, hvordan du sletter Google Workspace-brugere individuelt.

Nulstil en brugers adgangskode

Hvis en bruger mister adgang til sin konto, kan du være nødt til at nulstille vedkommendes adgangskode. Sådan gør du:

1. Log ind på Google Domains.
  2. Vælg navnet på dit domæne.
  3. Åbn menuen Menu.
  4. Klik på Mail.
  5. Under "Tilføj eller fjern personer fra Google Workspace" finder du den bruger, hvis adgangskode du vil nulstille, og klikker på Rediger Rediger.
  6. Klik på Nulstil adgangskode under brugernavnet.
  7. Angiv den mailadresse, der skal sendes en ny midlertidig adgangskode til. Angiv en adresse, som ikke er brugerens Google Workspace-mailadresse, da brugeren ikke har adgang til den adresse.
  8. Klik på Send mail om nulstilling af adgangskode.

Hvis du stadig har problemer med at logge ind, skal du følge denne vejledning.

Ændring af en brugers navn

Når en bruger ændrer sit for- eller efternavn, kan du opdatere vedkommendes Google Workspace-kontooplysninger tilsvarende. Sådan gør du:

1. Log ind på Google Domains.
  2. Vælg navnet på dit domæne.
  3. Åbn menuen Menu.
  4. Klik på Mail.
  5. Find brugeren under "Tilføj eller fjern personer fra Google Workspace". Du kan opdatere navnet ved at klikke på Rediger Rediger
  6. Klik på Gem.

Vigtigt! Du kan ændre en brugers mailadresse ved at logge ind på din administrationskonsol. Følg vejledningen for at ændre en brugers navn og mailadresse.

Sletning af en bruger

I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at slette en Google Workspace-bruger, f.eks. hvis en bruger forlader din virksomhed. Sådan gør du:

1. Log ind på Google Domains.
  2. Vælg navnet på dit domæne.
  3. Åbn menuen Menu
  4. Klik på Mail.
  5. Under "Tilføj eller fjern personer fra Google Workspace" finder du den bruger, du vil slette, og klikker på Slet Slet .
  6. Klik på Slet for at bekræfte sletningen.

Du har 20 dage til at gendanne en slettet brugerkonto.

Vigtigt! Når du sletter en brugerkonto, slettes også alle brugerens mail- og kontooplysninger. Vi anbefaler, at du forbereder sletningen af en konto ved at følge denne vejledning. Hvis du ikke er sikker på, om det er nødvendigt at slette en bruger, har du også mulighed for at suspendere en bruger via administrationskonsollen.