Squarespace, Inc. ja Google ovat solmineet sopimuksen, jonka seurauksena Squarespace ostaa kaikki Google Domainsin verkkotunnusten rekisteröinnit. Squarespace on verkkotunnuksen tietueen rekisteröijä, ja Squarespacen käyttöehtoja sovelletaan. Google ylläpitää verkkotunnusta siirtymäjakson aikana. Siirtymäjakson jälkeen verkkotunnus siirtyy Squarespaceen, ja siirron jälkeen dataan sovelletaan Squarespacen tietosuojakäytäntöäLue lisää sopimuksesta.

Sähköpostin uudelleenohjauksen päivittäminen Google Workspace ‑käyttäjälle

Google Domainsin sähköpostin uudelleenohjauksella voit luoda sähköpostin uudelleenlähetysosoitteita (esimerkiksi omanimi@omadomain.com), joissa viestit reititetään omistamaasi sähköpostiosoitteeseen (esimerkiksi henkilökohtaiseen Gmail-osoitteeseesi). Katso lisätietoja.

Kehittyneitä yritysominaisuuksia varten voit päivittää uudelleenohjausosoitteen Google Workspace ‑käyttäjälle. Jokaisella Google Workspace ‑käyttäjällä on käytössään oma sähköpostilaatikko, Google Drive tiedostojen tallentamista ja jakamista varten, Google Meet videokokouksia varten sekä Docs, Sheets, Slides, Forms, kalenteri ja Sites reaaliaikaista yhteiskäyttöä varten. Katso lisätietoja.

Näin päivität uudelleenohjausosoitteet Google Workspace ‑käyttäjille:

Jos luot kokonaan uuden Google Workspace ‑käyttäjän:

1.  Kirjaudu Google Domains ‑tilillesi.
  2. Valitse verkkotunnuksesi nimi.
  3. Avaa valikko Valikko.
  4. Klikkaa Sähköposti.
  5. Valitse Luo oma sähköpostiosoite ‑kohdasta Tilaa Google Workspace.
  6. Luo ensimmäinen järjestelmänvalvojan tilisi lisäämällä nimi, käyttäjänimi ja varasähköpostiosoite. Sinulta kysytään, haluatko myöntää Google Workspace ‑tilille hallintaoikeudet verkkotunnuksessa.
  7. Valitse Seuraava.
  8. Valitse Google Workspace ‑versio, joka sopii parhaiten verkkotunnukseesi.
  9. Jatka maksutietoihin.
  10. Lisää laskutustietosi ja valitse Osta.

Seuraavan kuukauden laskutuspäivänä sinua laskutetaan aktiivisten Google Workspace ‑käyttäjien kokonaismäärän perusteella. (Yhden Business Starter ‑käyttäjän maksu on 6 $ USD, Business Standard ‑käyttäjän 12 $ USD ja Business Plus ‑käyttäjän 18 $ USD.) Uuden käyttäjän maksu suhteutetaan kuukauden mukaan.

Jos olet jo määrittänyt Google Workspace ‑käyttäjän:

Katso, miten voit lisätä Google Workspace ‑käyttäjän.

Näet uudelleenohjausosoitteet lueteltuina edelleen Sähköpostin uudelleenohjaus ‑kohdassa, mutta kaikki viestit reititetään nyt käyttäjän uuteen Gmail-postilaatikkoon. Parhaiden käytäntöjen mukaisesti suosittelemme uudelleenlähetysosoitteiden poistamista.

Sähköpostin testaaminen

Kun olet luonut uuden Google Workspace ‑käyttäjän, testaa luotua sähköpostiosoitetta lähettämällä siihen viesti. Jos testiviesti lähetetään edelleen edelliselle vastaanottajalle, tarkista, että uusi käyttäjänimi vastaa uudelleenohjattua sähköpostiosoitetta. Jos ne eivät ole samat, voit nimetä käyttäjän uudelleen käyttämällä tarkkaa uudelleenohjausosoitetta.

Käyttäjien poistaminen

Jos poistat käyttäjätilin mutta haluat jatkaa sähköpostin käyttöä, voit lisätä poistetun sähköpostiosoitteen uudelleenohjausosoitteena ja reitittää sähköpostit eri sähköpostiosoitteeseen.