Google heeft een overeenkomst gesloten om alle domeinnaamregistraties van Google Domains te verkopen aan Squarespace, Inc. Squarespace is nu de feitelijke registreerder van je domein en de Servicevoorwaarden van Squarespace zijn van toepassing. Google zal je domein nog wel blijven beheren tijdens de overgangsperiode. Daarna wordt je domein overgezet naar Squarespace. Na de overdracht zijn je gegevens onderworpen aan het Privacybeleid van Squarespace. Meer informatie over de overeenkomst

Je Google Workspace-abonnement onderbreken

Als je je Google Workspace-abonnement onderbreekt, stopt de facturering onmiddellijk. Alle gegevens blijven bewaard, maar gebruikers hebben geen toegang meer tot de services, documenten of e-mails. Bijdragers buiten je domein hebben nog wel toegang tot gedeelde documenten en bestanden.

Het onderbreken van je Google Workspace-abonnement heeft geen invloed op je Google Domains-service.

Je kunt je Google Workspace-account ook opzeggen en verwijderen. In dat geval worden de e-mails, contacten, documenten en andere gegevens van gebruikers permanent verwijderd.

1. Log in bij Google Domains.
  2. Selecteer je domein.
  3. Open het menu Menu.
  4. Klik op E-mail.
  5. Klik naast 'Mensen toevoegen aan of verwijderen uit Google Workspace' op Abonnement beheren.
  6. Klik naast Abonnement opschorten op Opschorten.
  7. Bevestig in het dialoogvenster dat je het account wilt opschorten.

Google Workspace opnieuw activeren

Als je je abonnement opnieuw activeert, brengen we kosten in rekening voor Google Workspace-services vanaf je laatste factuurdatum tot de datum waarop je de service hebt onderbroken. Dit bedrag moet je voldoen als je het account weer wilt activeren.

1. Log in bij Google Domains.
  2. Selecteer je domein.
  3. Open het menu Menu.
  4. Klik op E-mail.
  5. Klik naast 'Mensen toevoegen aan of verwijderen uit Google Workspace' op Abonnement beheren.
  6. Klik naast Abonnement heractiveren op Heractiveren.
  7. Volg de stappen om je account weer te activeren.

De dag waarop je het account weer activeert, wordt je nieuwe maandelijkse factuurdatum.