Hitta dina vidarebefordrade e-postmeddelanden

Om du vidarebefordrar ett e-postmeddelande och inte ser det i inkorgen kan du kolla i mappen Skickat.

Varför? Dina vidarebefordrade e-postmeddelanden hamnar i mappen Skickat om du skickar dem med samma e-postkonto som tar emot vidarebefordrade meddelanden.

Om du vill att ett vidarebefordrat meddelande ska visas i inkorgen ska du skicka det från ett annat e-postkonto.