Test videresending av e-post

Når du har konfigurert videresending av e-post og fått bekreftet mottakeradressen, kan du teste videresending av e-post ved å sende en e-post til det nye e-postaliaset.

Merk: Hvis du sender e-posten fra den eksisterende mottakeradressen din, er det mange e-postprogrammer (f.eks. Gmail) som automatisk legger e-posten i Sendt e-post-mappen din, og e-posten vises ikke i innboksen din. Hvis du vil at e-posten skal vises i innboksen din, må du sende den fra en annen adresse eller se under Sendt e-post.

Vi tar et eksempel: Hvis du videresender aliaset ronny@example.com til minadresse@gmail.com, kan det hende at e-poster som sendes fra minadresse@gmail.com til ronny@example.com, bare vises i Sendt e-post-mappen til minadresse@gmail.com. Hvis du vil at e-posten skal vises i innboksen din, må du sende den fra en annen adresse eller få en annen bruker til å sende e-posten fra denne brukerens e-postadresse.