Integrer med Google Sites

Denne artikel giver dig en vejledning i at knytte et website, der er udviklet med Google Sites, til dit underdomæne. Google Sites er et værktøj, der giver dig mulighed for nemt at oprette websites ved hjælp af strukturerede skabeloner. Få flere oplysninger om Google Sites.

Hvis du vil videresende dit roddomæne (eksempel.com) til dit underdomæne (underdomæne.eksempel.com), skal du oprette en videresendelse af underdomæne for @.

Før du går i gang

Hvis du har oprettet et Google-website, men ikke brugte den samme mailadresse som til din Google Domains-konto, skal du tilføje mailadressen for din Domains-konto som bruger på dit website. Derefter skal du give den pågældende konto tilladelser på websiteniveau som "Er ejer". Få flere oplysninger om, hvordan du deler dit website med andre.

Derudover skal du sikre dig, at websitet er offentligt. Omdirigering fungerer først, når du offentliggør websitet.

Opret en CNAME-registrering i Google Domains

Hvis du vil tilføje dit underdomæne som webadresse for et website, du har oprettet med Google Sites, skal du først oprette en CNAME-registrering i Google Domains. Følg disse trin for at oprette en CNAME-registrering:

1. Log ind på Google Domains.
  2. Klik på Mine domæner i navigationen til venstre.
  3. Klik på fanen DNS  for det domænenavn, du vil knytte til et website, du har oprettet med Google Sites.
  4. Rul ned til Tilpassede ressourceregistreringer.
  5. Opret en CNAME-registrering med følgende oplysninger:
    • Navn: Det underdomæne, fra hvilket du dirigerer til websitet (udelad "@")
    • Type: CNAME
    • TTL (Time to live): 1 time
    • Data: GHS.GOOGLEHOSTED.COM
  6. Klik på Tilføj for at gemme registreringen.

Tilføj en webadresse i Google Sites

Fremgangsmåden for at tilføje en webadresse i Google Sites varierer, afhængigt af om du har oprettet et website med en almindelig Gmail-konto eller med en konto via G Suite. Følg den vejledning nedenfor, der passer til din Google-konto.

Brug en almindelig Gmail-konto

Følg nedenstående vejledning, afhængigt af om du har oprettet et website med det nye eller klassiske Google Sites.

Det nye Google Sites

Du kan føje op til fem webadresser til dit Google-website ved at følge disse trin:

1. På en computer skal du åbne dit website i det nye Google Sites.
  2. Klik på Mere Mere Brugertilpassede webadresser øverst på siden.
  3. Indtast din brugertilpassede webadresse.
  4. Klik på Overdrag.

Få flere oplysninger om, hvordan du bruger en brugertilpasset webadresse med dit website.

Det klassiske Google Sites

Følg disse trin for at tilføje en webadresse i det klassiske Google Sites:

1. Log ind på det klassiske Google Sites, og gå til det website, du integrerer med dit domæne.
  2. Klik på menuen Flere handlinger øverst til højre.
  3. Vælg Administrer website.
  4. Klik på Webadresse til venstre på siden Administrer website.
  5. Under Tilføj en webadresse skal du indtaste adressen på det underdomæne, du bruger, f.eks. underdomæne.eksempel.com.
  6. Tilføj din adresse ved at klikke på Tilføj øverst på siden.

Brug en G Suite-konto

Hvis du har en konto via G Suite, kan du tilføje en webadresse i Google Sites ved at følge nedenstående vejledning:

Bemærk! Før du følger disse trin, skal du sikre dig, at du har oprettet en CNAME-registrering i Google Domains.

1. Åbn Google Administrationskonsol.
  2. Fra administrationskonsollens startside skal du gå til Apps  G Suite  Sites.
  3. Klik på Webadressetilknytning  Tilføj en ny webadresse.
  4. Udfyld følgende oplysninger:
    • Webadresseformat: Vælg det nye Sites eller det klassiske Sites.
      Bemærk! Hvis /a vises i webadressen, er der brugt det klassiske Sites. Hvis ikke, er der brugt det nye Sites.
    • Websiteplacering: Vælg dit domæne. Indtast herefter navnet på det website, du vil tilknytte.
    • Webadresse: Angiv underdomænet, og vælg domænet til dit website. Skriv f.eks. support for at oprette support.mysite.com. Vælg derefter domænet på rullelisten.
    • Tip: Domænet er dit websites hostname-adresse, f.eks. mysite.com. Underdomæne er en adresse på dit website, f.eks. support.mysite.com.
  5. Klik på Tilføj tilknytning.
  6. Klik på Jeg har gennemført disse trin.