Väärinkäytöksistä ilmoittaminen

Googlen päätavoite rekisteröijänä on tarjota turvallisia ja käyttäjälähtöisiä työkaluja, joiden avulla yksityishenkilöt ja yritykset pääsevät verkkoon.

Joskus käyttäjillä on kysymyksiä tai huolenaiheita Google Domainsin kautta rekisteröidyn verkkotunnuksen sisällöstä. Useimmissa tilanteissa kiista tietystä sivustosta (tai tietystä sivuston sisällöstä) on parasta ratkaista suoraan sisällöstä vastuussa olevan verkkotunnuksen haltijan tai sisällön omistajan kanssa. Google ei ole kiistanalaisen sisällön tekijä, Google ei voi valvoa tai poistaa verkkotunnusten yksittäisiä sisältökohteita, eikä Google voi toimia sovittelijana verkkotunnusten sisältöä koskevissa kiistoissa.

Jos siis olet huolestunut Google Domainsin kautta rekisteröidyn verkkotunnuksen sisällöstä, paras vaihtoehto on ottaa yhteyttä verkkotunnuksen haltijaan, joka huolehtii sen ylläpidosta. Katso kohdasta WHOIS-haku, miten voit ottaa yhteyttä verkkotunnuksen haltijaan.

Jos olet huolestunut Google Domainsin kautta rekisteröidyn verkkotunnuksen sisällön laillisuudesta, tutustu kohtaan Tietojen poistaminen verkkotunnuksesta. Saat lisätietoja väärinkäytösilmoituksista myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen registrar-abuse@google.com.