Google har indgået en aftale med Squarespace, Inc. vedrørende opkøbet af alle Google Domains' registreringer af domænenavne. Squarespace er registrator for dit domæne, og Squarespaces servicevilkår er gældende. Google administrerer dog dit domæne i en overgangsperiode. Efter en overgangsperiode vil dit domæne blive overflyttet til Squarespace, og ved overførsel vil dine data være underlagt Squarespaces privatlivspolitikFå flere oplysninger om aftalen.

Rapportér misbrug af domænenavn

Som registrator prioriterer Google at tilbyde trygge og sikre værktøjer med brugeren i fokus, der gør det muligt for enkeltpersoner og virksomheder at komme online.

Hvis du har et problem vedrørende et domænenavn, der er registreret hos Google Domains, kan du rapportere visse typer misbrug til os.

Ved alle rapporteringer af misbrug oprettes der en sag i vores system, som en supportmedarbejder gennemgår manuelt. Hvis misbruget overtræder vores servicevilkår, kan domænet blive suspenderet, og brugeren får besked via mail. Få flere oplysninger om domænesuspenderinger.

Vigtigt! Hvis du har mistanke om, at din betalingsform er blevet brugt til en uautoriseret Google Domains-transaktion:

• Tjek, at købet ikke er foretaget af et familiemedlem, en ven eller en kollega.
  • Rapportér transaktionen til Google Pay-teamet via denne formular til uautoriserede køb.

Typer af misbrug

Google Domains administrerer kun registreringen af domænenavne. Misbrug, der er baseret på domænenavnet, kan være inden for vores område. Misbrug, der er baseret på andre webtjenester, f.eks. hosting af indhold, er muligvis ikke.

Før du rapporterer misbrug til Google, skal du bekræfte, at det pågældende domænenavn er registreret hos Google Domains (Google LLC). Brug først WHOIS-opslag. Dernæst kan du læse nedenstående oplysninger om specifikke problemer.

Tip! Du kan mindske risikoen for, at du ved en fejl kommer til at klikke på og åbne et skadeligt website, når du rapporterer webadresser med potentielt misbrug, ved at fjerne linket til dem. Du kan fjerne et link til en webadresse ved at indsætte kantede parenteser omkring "punktummet". Eksempel: www[.]google[.]com.

Phishing
Phishing bruger mail eller websites til uretmæssigt at indsamle personlige oplysninger. Hvis du har mistanke om, at du er mål for phishing, skal du ikke klikke på links, åbne vedhæftede filer eller dele personlige oplysninger. Rapportér domænenavne registreret hos Google Domains, som er involveret i phishing til registrar-abuse@google.com.
Malware
Malware er skadelig software, der er udviklet til at forstyrre, beskadige eller opnå uautoriseret adgang til et computersystem. Hvis du har mistanke om, at et domænenavn, der er registreret hos Google Domains, har distribueret malware, skal du rapportere problemet til registrar-abuse@google.com.
Spam
Spam er en uopfordret kommerciel mail. Hvis du har mistanke om, at et domænenavn registreret hos Google Domains deltager i spam, skal du rapportere problemet til registrar-abuse@google.com
Varemærke

Google kan ikke afgøre varemærketvister mellem ejere af domænenavne og tredjeparter. Få flere oplysninger om, hvordan du løser disse problemer, og gå til Uniform Domain Name Dispute Resolution Policy (UDRP) og Uniform Rapid Suspension Policy (URS).

Hvis du mener, at dit varemærke er blevet krænket af indhold, der hostes af andre Google-tjenester, kan du bruge Googles online fjernelsesformularer.

Hvis du har en retskendelse vedrørende et domænenavn, skal udfylde og indsende denne formular.

Ophavsret

Som domæneregistrator styrer Google Domains ikke websitets indhold. Kontakt webhosten. Hvis du har spørgsmål vedrørende ophavsret, kan du få flere oplysninger om, hvordan du kontakter registranten, i sektionen nedenfor.

Hvis du mener, at domænenavnets registrant bruger andre Google-tjenester til at hoste materiale, der krænker ophavsretten, kan du bruge Googles online fjernelsesformularer.

Kontakt registranten

WHOIS-data henviser til det navn og de kontaktoplysninger, som en registrant angiver, når vedkommende registrerer et domænenavn. Når du foretager et WHOIS-opslag, har du muligvis adgang til visse kontaktoplysninger, bl.a. registrantens mailadresse.

Google Domains giver de fleste registranter mulighed for at beskytte deres personlige oplysninger. Dette begrænser de personlige oplysninger, der vises i et WHOIS-opslag. I disse tilfælde angives der ofte en anonymiseret mailadresse, hvor du kan kontakte registranten.

Få flere oplysninger om WHOIS.

Rapportér formodet seksuelt misbrug af børn
Hvis du har mistanke om, at et domænenavn bruges til at facilitere eller promovere seksuelt misbrug af børn, skal du udfylde denne formular.