Integratie met Google App Engine

U kunt uw domein zo configureren dat het een AppEngine-app kan hosten. Dit doet u in de Google Developers Console:

1. Ga naar de Developers Console en selecteer uw project of app.
  2. Klik in het navigatiemenu aan de linkerkant op Compute om het uit te vouwen en selecteer App Engine.
  3. Klik op het tabblad Aangepaste domeinen om het domein te verifiëren en de aangepaste toewijzing toe te voegen. Zie Een aangepast domein voor uw app toevoegen voor instructies.
    Opmerking: Als u bij het verifiëren van uw domein de optie Google Domains niet in de lijst ziet staan, selecteert u Overige en volgt u de instructies voor het maken van een TXT-record.
  4. Ga terug naar Google Domains.
  5. Scroll op het tabblad DNS voor uw domein omlaag naar Aangepaste resourcerecords en maak de CNAME-record waarmee het subdomein voor uw app wordt toegewezen aan ghs.googlehosted.com.
    CNAME record for App Engine

Opmerking: Synthetische App Engine-records zijn in Google Domains uitgeschakeld.

Als u al een synthetische App Engine-record heeft, verandert er niets voor u. U kunt de synthetische App Engine-record verwijderen, maar niet wijzigen. Gebruik de bovenstaande instructies om nieuwe integraties met App Engine te configureren.