Google App Engine ‑integrointi

Voit määrittää verkkotunnuksesi AppEngine-sovelluksen isännäksi Google Developers ‑konsolin kautta:

1. Avaa Developers-konsoli osoitteessa console.developers.google.com ja valitse projektisi tai sovelluksesi.
  2. Laajenna vasemmalla olevan navigointivalikon Laske-vaihtoehtoa klikkaamalla sitä ja valitse App Engine.
  3. Klikkaa Omat verkkotunnukset ‑välilehteä, jotta pääset vahvistamaan ja yhdistämään verkkotunnuksen. Ohjeet näet artikkelista Oman verkkotunnuksen lisääminen sovellukselle.
    Huom. Jos Google Domainsia ei ole vaihtoehtoluettelossa, kun yrität vahvistaa verkkotunnuksesi, valitse Muu ja luo TXT-tietue ohjeiden mukaisesti.
  4. Palaa Google Domainsiin.
  5. Vieritä verkkotunnuksesi DNS-välilehteä kohtaan Muokatut resurssitietueet ja luo CNAME-tietue, jolla sovelluksesi aliverkkotunnus yhdistetään osoitteeseen ghs.googlehosted.com.
    CNAME record for App Engine

Huom. Google Domainsin synteettiset App Engine ‑tietueet eivät ole käytettävissä.

Jos käytössäsi on jo synteettinen App Engine ‑tietue, et huomaa muutoksia. Voit poistaa synteettisen App Engine ‑tietueen, mutta muuten sitä ei voi muokata. Määritä uudet App Engine ‑integraatiot edellä olevien ohjeiden mukaisesti.