Om personvern

Når du registrerer et domene, krever ICANN at Google Domains publiserer registrantens navn og annen kontaktinformasjon i WHOIS-katalogen. WHOIS-katalogen er åpen for allmennheten, noe som innebærer at publisert kontaktinformasjon er tilgjengelig for alle når som helst.

Vi hos Google Domains forstår at mange brukere ønsker å holde den personlige kontaktinformasjonen sin privat. Google Domains tilbyr personvernalternativer uten ekstra kostnad for de fleste toppdomener, slik at du kan holde noe av – eller all – informasjonen din privat.

Finn ut om personvern tilbys

Følg denne fremgangsmåten for å finne ut om toppdomenet ditt tillater personvern, og hvem personvernleverandøren er:

1. Gå til Referanse for domeneendelser (toppdomener).
  2. Klikk på toppdomenet, og gå til DNS-referansedelen.
  3. Gå til Tillater WHOIS-personvern. Hvis det står Ja, er personvern tilgjengelig for domenet ditt. Finn ut hvordan du slår personvern på eller av for domenet ditt
  4. Gå til WHOIS-personvernleverandøren for å få informasjon om hvilket selskap som tilbyr personvernstjenesten for toppdomenet ditt.

WHOIS-personvernleverandører

Når personvern er slått på, erstatter vi navnet ditt og den personlige kontaktinformasjonen din med følgende kontaktinformasjon:

Begrensninger på personvern

Google Domains tilbyr ikke personvern for alle toppdomener. Registrene, det vil si organisasjonene som administrerer toppdomener, har retningslinjer som forbyr bruk av personvern for visse toppdomener.

Hvis du vil ha mer informasjon om personvern for bestemte toppdomener, kan du gå til Referanse for domeneendelser (toppdomener).