Google heeft een overeenkomst gesloten om alle domeinnaamregistraties van Google Domains te verkopen aan Squarespace, Inc. Squarespace is nu de feitelijke registreerder van je domein en de Servicevoorwaarden van Squarespace zijn van toepassing. Google zal je domein nog wel blijven beheren tijdens de overgangsperiode. Daarna wordt je domein overgezet naar Squarespace. Na de overdracht zijn je gegevens onderworpen aan het Privacybeleid van Squarespace. Meer informatie over de overeenkomst

Over privacybescherming

Bij Google Domains begrijpen we dat veel gebruikers hun persoonlijke contactgegevens privé willen houden. Google Domains biedt kosteloze opties voor privacybescherming voor de meeste domeinextensies. Zo kun je al je informatie of een deel ervan privé maken.

Als je een domeinnaam registreert, vereist de Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN) dat Google Domains je naam en contactgegevens publiceert in de WHOIS-directory. Mensen kunnen je domein zoeken in de WHOIS-directory om gepubliceerde contactgegevens te vinden.

Voor sommige domeinen is het niet toegestaan om je persoonlijke contactgegevens te verbergen. Als je wilt weten of je domein contactgegevens mag verbergen, bekijk je de pagina voor jouw domeinextensie in de informatie over domeinextensies (TLD's).

Privacybescherming aan- of uitzetten

Zet Privacybescherming aan als je een deel van of al je persoonlijke contactgegevens privé wilt houden. De persoonlijke contactgegevens van je domein worden dan in de WHOIS-directory vervangen door de contactgegevens van een privacyprovider.

1. Ga op je computer naar Google Domains.
  2. Selecteer de naam van je domein.
  3. Klik op Menu Menu en dan Registratie-instellingen.
  4. Zet Privacybescherming aan of uit.

WHOIS-privacyproviders

Als Privacybescherming aanstaat, vervangen we je naam en persoonlijke contactgegevens door het volgende:

Privacybeperkingen

Belangrijk: Google Domains kan andere informatie publiceren dan je register. Bekijk het registerbeleid.

Google Domains biedt niet voor alle domeinextensies privacybescherming. Registers, de organisaties die domeinextensies beheren, hebben beleid dat het gebruik van privacybescherming verbiedt voor bepaalde domeinextensies.

Zo bekijk je meer informatie over privacyopties voor je domein:

1. Ga op je computer naar de informatie over domeinextensies (TLD's).
  2. Selecteer Over .{naam van je domein}-domeinen.
  3. Klik op Privacyinformatie.