Videresendelse af mail

Videresendelse af mail er en Google Domains-funktion, som giver dig mulighed for at oprette og bruge et alias for at modtage mails. Du kan oprette op til 100 aliasmailadresser for dit domæne. Der er ingen udgifter forbundet med at bruge videresendelse af mail.

Eksempel: Miriams mailadresse er miriam@gmail.com. Med sit forretningsdomæne, miriamsbakery.com, opretter hun et professionelt alias for at modtage kundemails: info@miriamsbakery.com. Med videresendelse af mail videresender Google alle mails, som Miriam modtager på info@miriamsbakery.com til miriam@gmail.com.

Sådan konfigureres videresendelse af mail

For at konfigurere videresendelse af mail skal du gøre følgende:

1. Naviger til Google Domains: domains.google.com/registrar
  2. Klik på Mine domæner i venstre side.
  3. Find det domænenavn, du vil oprette videresendelse af mail for. Vælg fanen Mail.
  4. Rul til sektionen Videresendelse af mail.
  5. Indtast navnet på aliasmailadressen.
  6. Indtast den mailadresse, hvor du gerne vil modtage mails, som brugerne sender til dit alias.
  7. Klik på Tilføj.

Sådan aktiveres videresendelse af mail

I de fleste tilfælde skal du gennem et par trin mere for at aktivere videresendelse af mail. Google Domains sender en bekræftelsesmail til modtageradressen. Følg vejledningen i mailen for at aktivere videresendelse af mail.

I de følgende tilfælde sender Google ikke en bekræftelsesmail, og videresendelse af mail begynder med det samme:

• Du har tidligere bekræftet den samme modtageradresse på Google Domains for et andet mailalias til videresendelse
  • Modtageradressen er den samme adresse, som du bruger til at logge ind på Google Domains

Tips til videresendelse af mail

Brug følgende tips for at få mest muligt ud af videresendelse af mail.

• Test videresendelse af mail. Sørg for, at din konfiguration fungerer som forventet. Se, hvordan du tester videresendelse af mail.
  • Videresend flere aliasser til en enkelt modtagermail. Brug jokertegnet (*) som navn på din aliasmailadresse. Dette symbol angiver, at hvert alias på dit domænenavn skal videresende til din modtagermailadresse (f.eks. sendes support@miriamsbakery.com, info@miriamsbakery.com, press@ miriamsbakery.com alle til miriam.example@gmail.com).
  • Sørg for, at flere personer ser alle videresendte mails. Opret en Google-gruppe af enkeltpersoners mailadresser, og brug denne gruppes alias som din modtagermailadresse. Indstil gruppens tilladelser sådan, at "offentlig" eller "alle" kan sende mails til gruppen.
  • Send mail fra dit mailalias. Hvis din modtagermailadresse er en Gmail-adresse, kan du få det til at se ud, som om du sender mails fra aliasset (i stedet for fra din Gmail-modtageradresse).

Tekniske detaljer for videresendelse af mail

Videresendelse af mail virker kun, når du bruger Googles navneservere. Få flere oplysninger om navneservere til dit domæne.

Når du konfigurerer videresendelse af mail, opretter Google Domains automatisk MX-ressourceregistreringer. Hvis du ændrer disse registreringer, virker videresendelse af mail ikke. Få flere oplysninger om ressourceregistreringer.