Google har indgået en aftale med Squarespace, Inc. vedrørende opkøbet af alle Google Domains' registreringer af domænenavne. Squarespace er registrator for dit domæne, og Squarespaces servicevilkår er gældende. Google administrerer dog dit domæne i en overgangsperiode. Efter en overgangsperiode vil dit domæne blive overflyttet til Squarespace, og ved overførsel vil dine data være underlagt Squarespaces privatlivspolitikFå flere oplysninger om aftalen.

Overfør fra Google Domains til en anden registrator

Du kan overføre dit domæne til:

• En anden Google Domains-bruger
  • Din egen konto hos en anden registrator
  • En anden bruger hos en anden registrator

Hvis du overfører et domæne til en anden konto i Google Domains, skal du eller en anden ændre domænet. Få flere oplysninger om, hvordan du deler domæneadministration.

Vigtigt! De fleste domæneoverførsler tager op til 5 dage at gennemføre. Hvis du vil annullere en overførsel, før den registreres hos den nye registrator, skal du gøre det, før overførslen er gennemført.

Kontakt support for at finde ud af, hvordan du overfører flere domæner.

Begrænsninger på overførsler

Før du starter processen til overførsel ud, skal du være opmærksom på følgende begrænsninger:

• Hvis Google Domains har en afventende administratorhandling for dit domæne, skal du løse problemet, før du kan overføre.
  • Organisationer, der driver registreringsdatabaser, og andre registratorer kan sætte begrænsninger på overførsler, der er købt inden for de seneste 60 dage, baseret på tilladelser fra ICANN-politikker. Kontakt din nye registrator for at finde og løse eventuelle problemer.

Tjek oplysningerne om domæneendelser for at se, hvilke specifikke krav der er for din domæneendelse.

Overfør Google Domains til en anden tjeneste

1. Log ind på Google Domains.
  2. Klik på navnet på det domæne, du vil overføre.
  3. Øverst til venstre skal du klikke på Menu Menu efterfulgt af Indstillinger for registrering.
  4. Under "Domænelås" skal du sørge for, at dit domæne er låst op.
  5. Til højre for "Overfør ud" skal du klikke på Få godkendelseskode.
    • Log ind, hvis det er nødvendigt.
  6. Kopiér godkendelseskoden.
  7. Giv godkendelseskoden til din nye registrator.
  8. Klik på Udfør.

Overfør et .co.uk- eller et .uk-domæne

Overførsel af .co.uk- og .uk-domæner til Google Domains omfatter Nominet.uk-registreringsdatabasen. Få flere oplysninger om, hvordan du overfører .co.uk- og .uk-domæner.

Tips til, hvornår du overfører et domæne ud

Kend de forskellige roller

Hvert trin i overførselsprocessen kræver handling fra forskellige personer og enheder:

• Domæneejer: Henviser til dig på Google Domains.
    • Under "Indstillinger for registrering" skal du forberede domænet til overførsel.
    • Opdater kontaktoplysningerne
    • Lås domænet op
    • Få godkendelseskoden.
  • Ny domæneejer: Henviser til dig eller den person, du overfører domænenavnet til på den nye registrators website.
    • Giv godkendelseskoden til den nye registrator.
    • Betal for endnu et års registrering.
  • Ny registrator: Giver godkendelseskoden til domænets registreringsdatabase.
  • Registreringsdatabase: Beder Google om at tjekke, om registranten (WHOIS-kontaktpersonen) vil overføre domænet.
  • Google: Godkender domæneoverførslen. Sender en bekræftelsesmail om overførsel til registranten (WHOIS-kontaktpersonen), som registranten skal godkende.
  • Ny registrator: Fortæller registranten (WHOIS-kontaktpersonen), at overførslen er udført. Den nye domæneejer skal muligvis angive og verificere kontaktoplysningerne for registreringen igen eller verificere de eksisterende oplysninger igen.

Om WHOIS-oplysninger og overførsler

Hvis privat registrering eller erstatning er aktiveret under overførselsprocessen, modtager den nye registrator ikke oplysningerne om:

• Registrant
  • Administrator
  • Teknisk kontaktperson

For domænenavne med alle WHOIS-oplysninger offentliggjort kan disse oplysninger måske overføres, afhængigt af den nye registrators processer.

Når overførslen er gennemført, skal du angive og verificere disse oplysninger igen hos den nye registrator. Denne proces kan ændre de oplysninger om registranten og administratoren eller den tekniske kontaktperson, som blev angivet ved registreringen.

Minimer afbrydelser

Når din overførsel er færdig, stopper Google Domains' tjenester med f.eks.:

• Videresendelse af mail
  • Domænevideresendelse
  • Navneservere
  • Ressourceregistreringer
  • Privat registrering

Dette kan påvirke dit website og din tilstedeværelse på nettet. Vær opmærksom på følgende for at minimere afbrydelserne:

• Kontakt din webhost og webhosten for dit domænenavnesystem (DNS, Domain Name System).
  • Hvis du bruger Google Domains' navneservere, skal du konfigurere dine navneservere og ressourceregistreringer igen hos din nye registrator.
  • Hvis du vil fortsætte med at bruge Googles produkter og tjenester med dit domæne, skal du verificere din domæneregistrering.