Overfør et domæne ud

Denne artikel indeholder trinene til at overføre et domæne ud af Google Domains.

Begrænsninger på overførsler

Bemærk følgende begrænsninger:

• Hvis du for nylig har købt eller overført et domæne, kræver Google Domains, at du i overensstemmelse med retningslinjerne fra Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN) skal vente 60 dage, før du kan overføre dit domæne til en anden registrator eller bruger.
  • Overførsel af .jp-domæner er ikke tilladt i en periode, der begynder 13 dage før udløbsdatoen og slutter 30 dage efter, at automatisk fornyelse er blevet gennemført.
  • Ved overførsel kræver ICANN, at du registrerer dit domæne i yderligere et år. Hvis dette betyder, at dit domæne overskrider den maksimale registreringsperiode på 10 år, kan du muligvis ikke overføre det til en anden registrator på dette tidspunkt.
  • Hvis Google Domains har en udestående administrativ handling mod dit domæne, kan du ikke overføre domænet, før sagen er afklaret.

Forbered dit domæne til overførsel ud

Bemærk! CO.UK-domæner bruger en anden procedure til overførsel ud.

Du kan overføre dit domæne fra Google Domains:

• Til en anden bruger hos Google Domains
  • Til en anden bruger hos en anden registrator
  • Til din egen konto hos en anden registrator

Proceduren for at forberede dit domæne til overførsel ud er den samme i alle tilfælde:

Trin 1: Vælg det domæne, du vil overføre.

1. Klik på Mine domæner for at se dine domæner.
  2. Klik på navnet på det domæne, du vil overføre.

Trin 2: Forbered dit domæne til overførsel.

1. Klik på fanen Indstillinger Settings (gear icon).
  2. Under Domænelås skal du sørge for, at dit domæne er låst op.
  3. Eventuelt kan du under Privat registrering vælge Gør mine oplysninger offentlige. Dette kræves ikke af Google Domains, men kan hos nogle registratorer være et krav for overførsel.
  4. Klik på fanen Udløber/Registrering eller .
  5. Klik på knappen Få godkendelseskode under Overfør ud. Kopiér godkendelseskoden, og oplys den til din nye registrator.

Trin 3: Godkend overførslen af dit domæne.

Din overførsel kan kræve, at du indtaster og bekræfter kontaktoplysningerne for din registrering igen eller genbekræfter eksisterende oplysninger. Denne proces kan ændre de oplysninger om registranten og den administrative eller tekniske kontaktperson, som blev angivet ved registreringen.

Se Om at overføre ud for at få flere oplysninger.

Bemærk! Domæneoverførsler kan tage op til 5-7 dage at gennemføre.

Overfør .CO.UK-domæner til en anden registrator

.UK-domæner bruger en anden proces til overførsel ud:

• Du vælger den registrator, du vil overføre domænet til
  • Google Domains kontakter Nominet (registreringsdatabasen) og informerer dem om overførslen
  • Du modtager en mail fra din nye registrator for at bekræfte og gennemføre overførslen

Sådan overfører du et .CO.UK domæne ud:

1. Klik på fanen Udløber eller for dit domæne, og rul ned til Overfør ud.
  2. Klik på Vælg registrator for at starte overførselsprocessen.
  3. Vælg, om du overfører til en anden bruger hos Google Domains eller til en anden registrator.
  4. På skærmbilledet Overfør ud skal du indtaste tagget for den registrator, du overfører til.
    • Gå til nominet.uk/registrar-list/, og søg efter din nye registrator.
    • Kopiér registratorens tag, og indsæt det på skærmbilledet Overfør ud i Google Domains.
      Bemærk! Det er vigtigt at angive tagget korrekt.
      Registratortagget er en kode, Nominet genkender. Tagget er normalt baseret på virksomhedens navn. For eksempel er registratortagget for Google Domains "GOOGLE".
  5. Klik på Overfør og derefter Acceptér for at bekræfte, at du vil overføre domænet.
  6. Gå til din nye registrator, og følg overførselsprocedurerne dér.
  7. I løbet af overførselsprocessen modtager du en mail med vejledning i, hvordan du bekræfter overførslen. Du skal følge denne vejledning for at fuldføre overførslen. Hvis du ikke modtager denne mail i løbet af et par dage, skal du besøge Nominets website (www.nominet.uk) og følge overførselsvejledningen. Du skal måske betale et gebyr for at overføre via Nominets website.

Relaterede oplysninger

UDVID ALLE SKJUL ALLE

Om overførsel ud

Vi vil nødigt have, at du forlader os, men Google Domains gør det nemt for dig at overføre dit domæne til en anden registrator eller til en anden bruger hos Google Domains. Her er et overblik over processen med at overføre ud:

1. Registrant: (Dig, hos Google Domains) På fanerne Indstillinger Settings (gear icon) og Udløber  eller skal du forberede domænet til overførsel (opdatere kontaktoplysningerne, låse domænet op og få godkendelseskoden).
  2. Ny registrant: (På den nye registrators website) Oplyser godkendelseskoden til den nye registrator og betaler for et ekstra års registrering.
  3. Ny registrator: Oplyser godkendelseskoden til den registreringsdatabase, der har ansvaret for domænet.
  4. Registreringsdatabase: Beder Google om at bekræfte, at registranten ønsker at overføre domænet.
  5. Google: Godkender domæneoverførslen.
  6. Ny registrator: Informerer registranten om, at overførslen er fuldført, og kan kræve, at du indtaster og bekræfter kontaktoplysningerne for din registrering igen eller genbekræfter eksisterende oplysninger.
WHOIS-oplysninger og overførsler

Under processen til overførsel ud overføres der ikke nogen ​​oplysninger for registranten eller den administrative eller tekniske kontaktperson til den nye registrator, hvis privat registrering eller erstatning er aktiveret. For domænenavne med alle WHOIS-oplysninger offentliggjort kan disse oplysninger måske overføres, afhængigt af den nye registrators processer.

Når overførslen er gennemført, skal du angive og bekræfte disse oplysninger igen hos den nye registrator. Denne proces kan ændre de oplysninger om registranten og den administrative eller tekniske kontaktperson, som blev angivet ved registreringen.

Minimer afbrydelserne

Når din overførsel er gennemført, stopper alle Google Domains-tjenester (f.eks. videresendelse af mails og domæner, navneservere, ressourceregistreringer, privat registrering). Dette kan påvirke dit website og din onlinetilstedeværelse. Vær opmærksom på følgende for at minimere afbrydelserne:

• Du skal måske kontakte din webhost og din Domain Name System (DNS)-webhost
  • Du skal måske omkonfigurere dine navneservere og ressourceregistreringer
  • Hvis du vil fortsætte med at bruge Googles produkter og tjenester med dit domæne, skal du bekræfte dit domæne hos Google

Næste trin