Google har indgået en aftale med Squarespace, Inc. vedrørende opkøbet af alle Google Domains' registreringer af domænenavne. Squarespace er registrator for dit domæne, og Squarespaces servicevilkår er gældende. Google administrerer dog dit domæne i en overgangsperiode. Efter en overgangsperiode vil dit domæne blive overflyttet til Squarespace, og ved overførsel vil dine data være underlagt Squarespaces privatlivspolitikFå flere oplysninger om aftalen.

Om .au-domæner

Vælg en kategori nedenfor for at få oplysninger om .au-domæner, bl.a. pris, vilkår og begrænsninger, registreringsoplysninger og privatlivsbeskyttelse.

Vigtigt! Frem til den 20. september 2022 skal registranter opfylde nogle bestemte kvalifikationskrav for at registrere visse .au-domæner.

Kvalifikationskrav

Virksomheder og organisationer med et nuværende australsk domænenavn

Mellem den 24. marts 2022 og den 20. september 2022 kan registranter for virksomheder eller organisationer med et domænenavn, der slutter på com.au, net.au, org.au, asn.au, id.au, gov.au eller edu.au, ansøge om at få registreret det tilsvarende .au-domænenavn (eksempel.au og eksempel.com.au). Du kan finde registranten for dit domæne ved at slå domænet op i WHOIS.

Hvis der ikke er andre, som vil gøre krav på domænet, kan du registrere det hos Google Domains. Hvis der er andre, der vil gøre krav på domænet (f.eks. hvis en anden person ejer .net.au-versionen af dit .com.au-domænenavn), er det Audas proces til prioriteret tildeling (Priority Allocation Process), som afgør, hvem der kan registrere det tilsvarende .au-domænenavn.

Hvis du vil registrere et tilsvarende .au-domæne, skal du skaffe et prioritetstoken ved at gå til priority.auda.org.au og følge vejledningen.

Virksomheder og organisationer uden et nuværende australsk domænenavn

Hvis din virksomhed eller organisation endnu ikke har et domæne af typen com.au, net.au, org.au, asn.au, id.au, gov.au eller edu.au, kan du indtil den 23. marts 2022 købe et .com.au-domæne af Google Domains og dermed være kvalificeret til det tilsvarende .au-domæne. Få flere oplysninger om, hvordan du køber et domænenavn.

Vigtigt! Efter den 24. marts 2022 kan du stadig registrere tilgængelige .au-domæner, hvis der ikke er gjort krav på det tilsvarende com.au-, net.au-, org.au-, asn.au-, id.au-, gov.au- eller edu.au-domæne. Registreringen sker efter først til mølle-princippet.

Du kan få flere oplysninger ved at gennemgå politikkerne fra .au-registreringsdatabasen.

Registreringsvejledning

Hvis du er kvalificeret til et .au-domæne, skal du følge vejledningen nedenfor for at registrere dit domæne.

1. Søg efter et tilgængeligt .au-domæne.
  2. Klik på Læg i kurven .
  3. Klik på Se kurv for at se indholdet af kurven. Hvis du vil fjerne et domæne, skal du klikke på ud for et navn.
  4. Du skal angive yderligere oplysninger for at registrere .au-domænet.
  5. Klik på Angiv oplysninger for at angive de yderligere oplysninger, der er nødvendige for at registrere et .au-domæne.

Vigtigt! Du skal have et prioritetstoken for at registrere visse .au-domæner. Du kan få de nødvendige oplysninger vedrørende dit prioritetstoken ved at gå til priority.auda.org.au og følge vejledningen.

1. Google Domains melder dig til automatisk fornyelse som standard. Du kan fravælge dette, hvis du foretrækker det. Få flere oplysninger om fornyelsesindstillinger.
  2. Klik på Kasse nederst i kurven.
  3. Angiv eller rediger domænets Kontaktoplysninger.
  4. Vælg din betalingsmetode.
  5. Klik på Køb. Det kan tage op til et par minutter at behandle din registrering.
Pris

Type

Pris

Få flere oplysninger

Årlig registrering

$12 USD

Køb et domæne

Gebyr for at gendanne et udløbet eller slettet domæne

$40 USD

Gendan et domæne

Vilkår og begrænsninger

Vilkår og begrænsninger

Detaljer

Få flere oplysninger

Registrator

Domain Directors Pty Ltd

Kend din registrator

Registreringsdatabase

Au Domain Administration LTD.

Om registreringsdatabaser

Nationalt topdomæne (ccTLD, country code top-level domain)

Ja – Australien

Nationale topdomæner er normalt i brug af eller reserveret til et land, en selvstændig stat eller et afhængigt område.

Begrænsninger

Ja

Servicevilkår for registreringsdatabasen

Registrering

Registreringsoplysninger

Detaljer

Få flere oplysninger

Maksimal registreringsperiode

5 år

Dette er det maksimale antal år, du manuelt kan føje til din domæneregistrering.

Krav om køb ved overførsel

Nej

Om domæneoverførsler til Google Domains

Godkendelse af overførsel er påkrævet

Ja

Dette angiver, om det kræver godkendelse fra den nuværende registrant at gennemføre en overførsel. Hvis det er tilfældet, modtager den nuværende registrant en verificeringsmail.

Tidspunkt for automatisk fornyelse i forhold til udløbsdatoen

18 dage før udløbsdatoen

Hvis du har slået automatisk fornyelse til, angiver dette antallet af dage, enten før eller efter din registrering udløber, hvor Google Domains forsøger at behandle en automatisk fornyelse af din betaling.

Forlænget frist for fornyelse

0 dage

Når du aktiverer automatisk fornyelse, angiver dette det antal dage efter din registrerings udløb, som du har til at opdatere din betalingsmetode, før din tjeneste afbrydes.

Antal dage før tjenesten afbrydes efter udløb

Nul dage

Hvis du ikke har aktiveret automatisk fornyelse, og din registrering udløber, så har du et bestemt antal dage, før din tjeneste bliver afbrudt.

Forlænget frist for fornyelse

3 dage før udløbsdatoen

Når dit domæne udløber, har du et bestemt antal dage til at forny domænet med endnu et år.

Du kan få flere oplysninger om prisen i sektionen med priser ovenfor.

Forlænget frist for gendannelse

30 dage

Efter den forlængede frist for fornyelse har du et bestemt antal dage til at gendanne domænet og registrere det for endnu et år. Gør du ikke det, bliver domænet offentligt tilgængeligt til registrering.

Du kan få flere oplysninger om prisen i sektionen med priser ovenfor.

Ventetid for tilgængelighed

4 dage

Når et domæne slettes, skal du vente et bestemt antal dage, før domænet bliver tilgængeligt for offentligheden til registrering.

Oplysninger om privatlivsbeskyttelse

Oplysninger om privatlivsbeskyttelse

Detaljer

Få flere oplysninger

Privatlivsbeskyttelse er tilladt

Nej

Om privatlivsbeskyttelse

Udbyder af privatlivsbeskyttelse

Oplysninger om domænenavnesystem (DNS)

DNS-oplysninger

Detaljer

Få flere oplysninger

Domænenavnet understøtter andre tegn end ASCII-tegn (f.eks. À, É, Î og グ)

Nej

IANA's oversigt med IDN-procedurer

Antal tegn i et domænenavn

2-63

Domænenavnene kan indeholde bogstaver, tal eller en kombination af begge. Antallet af tegn gælder kun for domænenavnet og omfatter ikke domæneendelsen, f.eks. .com eller .net.

Antal navneservere

1-13

Administrer domænenavneservere

Understøtter DNSSEC (Domain Name System Security Extensions)

Ja

Konfiguration af DNSSEC